La o zi dupa abandonul TMB, judecatorii de la Tribunalul Iasi au oprit protestul declansat la finele lunii decembrie din cauza restantelor salariale. Doar sapte judecatori de la Tribunalul Iasi au votat pentru continuarea protestului

0
156

Activitatea de judecata se va relua in conditii normale la Tribunalul Iasi. Magistratii de la aceasta instanta au hotarat vineri, 26 ianuarie 2024, incetarea protestului declansat in decembrie 2023 din cauza restantelor salariale. Practic la fel cum au facut si judecatorii de la Tribunalul Bucuresti cu o zi inainte.

Decizia de oprire a protestului a fost luata in cadrul Adunarii Generale a Judecatorilor Tribunalului Iasi, convocata de presedinta instantei, judecatoarea Oana Monica Damian (foto). Conform Hotararii nr. 3 din 26 ianuarie 2024 a Adunarii Generale a Judecatorilor din cadrul Tribunalului Iasi (vezi facsimil), reluarea activitatii incepand cu 29 ianuarie 2024 a fost stabilita cu majoritate, existand sapte magistrati care au votat pentru continuarea protestului.

Iata comunicatul Tribunalului Iasi:

Adunarea Generala a Judecatorilor Tribunalului Iasi, intrunita in sedinta din 26 ianuarie 2024, la convocarea Presedintelui Tribunalului Iasi, avand pe ordinea de zi analizarea oportunitatii incetarii sau continuarii formei de protest adoptate prin Hotararea nr. 7 din 14 decembrie 2023 a Adunarii Generale a Judecatorilor Tribunalului Iasi si mentinuta prin Hotararea nr. 2 din 11 ianuarie 2024 a Adunarii Generale a Judecatorilor Tribunalului Iasi, cu majoritate de voturi, a adoptat Hotararea nr. 3 din 26 ianuarie 2024 a Adunarii Generale a Judecatorilor Tribunalului Iasi, prin care a hotarat incetarea formei de protest si reluarea activitatii, incepand cu data de 29 ianuarie 2024”.

Iata Hotararea nr. 3 din 26 ianuarie 2024 a Adunarii Generale a Judecatorilor din cadrul Tribunalului Iasi:

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPoli Iaşi anunţă venirea portarului Toma Niga
Articolul următorProiectul centurii usoare de ocolire a municipiului Iasi, din nou in atentia Consiliului Judetean
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments