Mihai Chirica despre amânarea alegerii viceprimarului: „Propun retragerea proiectului 1 motivat sincer de indisciplina unuia dintre colegii noștri care a spus că vine astăzi şi nu a venit”

0
154
Consiliul Local Iasi

Silviu Apostol, consilierul local PNL a dat peste cap alegerea viceprimarului municipiului Iasi. Primarul Mihai Chirica a transmis un mesaj dur in timpul sedintei de Consiliu Local.

„Văd o propunere pe ordinea de zi desemnarea viceprimarului. Din păcate, astăzi avem o absenţă a unui coleg de-al nostru ce ne va face să retragem proiectul de pe ordinea de zi, până când prin vot ne vom asigura o majoritate confortabilă şi vom propune din nou într-o şedinţă viitoare. La liberali, faţă de alte partide, ca să pot vorbi aşa cu experienţa multiplă, de baci oarecum în politica ieşeana, este mai puţină disciplina că la celelalte partide mari ale României. Sper că această disciplină să fie înţeleasă ca o formă de progres, civilizaţie şi nu ca o formă de îngrădire a unor drepturi şi libertăţi. Vom avea o şedinţă internă prin care să ne disciplinăm într-o manieră mult mai consecventă”, a transmis primarul Mihai Chirica.

Astfel, proiectul de hotarare privind alegerea viceprimarului a fost retras de pe ordine.

„Propun retragerea proiectului 1 motivat sincer de indisciplina unuia dintre colegii noștri care a spus că vine astăzi şi nu a venit”, a transmis primarul Mihai Chirica.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments