Mihai Tudose îl laudă pe Traian Băsescu: „Este un tip foarte bine informat şi un tip deştept. Beau o cafea cu el”

0
81

Dacă despre Nicolae Ciucă a spus că nu e făcut să fie politician, la adresa lui Traian Băsescu fostul premier Mihai Tudose a avut numai cuvinte de laudă.

Mihai Tudose a spus despre Traian Băsescu, fostul președinte al României, că e un politician respectat în Parlamentul European.

”Este un tip foarte bine informat şi un tip deştept”, a spus Mihai Tudose despre Traian Băsescu, deşi au fost în tabere politice diferite.Europarlamentarul PSD a fost întrebat dacă fostul șef de stat mai e activ în Parlamentul European. ”Câteodată, da. Să ştiţi că este respectat. Domnul preşedinte Traian Băsescu, cu bune, cu rele, este un tip foarte bine informat şi un tip deştept”, a răspuns Mihai Tudose.

Tudose a mai precizat că bea o cafea cu Băsescu şi discută cu fostul preşedinte subiecte ce ţin de agenda Parlamentului European.

”Da, beau o cafea cu el, chiar dacă, politic, am fost adversari, chiar duşmani. Acolo suntem români şi dacă îl suni să-i explici: ”Avem o problemă la un vot, dumneavoastră ce ziceţi, n-ar fi bine să…”, domnul Traian Băsescu răspunde la telefon şi are argumente pro sau contra. E un tip care şi el sună. L-am auzit vorbind. Nu vorbeşte aiurea, nu ia cuvântul să se trezească în drum”, a concluzionat Mihai Tudose.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAproape jumătate din spitalele aflate în subordinea Ministerului Sănătății nu au autorizații ISU. Iașul are unități aflate sub risc seismic
Articolul următorTragedie în Iran: Peste 100 de persoane au murit în explozii produse la comemorarea generalului Soleimani, ucis cu drona de armata SUA
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments