Starea mamei si a bebelusului care au sarit de la etajul 3 dupa incendiul din Aleea Decebal

0
69

Au fost momente dramatice în aceasta dupa amiaza pe Aleea Decebal după ce intr-un apartament în care se afla o tânără mama și bebelușul sau a izbucnit un incendiu.

In disperare, mama si-a luat copilul în brate și s-a aruncat pe geam, de la etajul 3.

„Copilul în vârstă de 4 luni a suferit o politraumă prin cădere de la înălțime. Starea lui generala este extrem de gravă. Pacientul suferă de un traumatism cranio-cerebral sever, o contuzie toraco-abdominal. In momentul de fata se asteapta rezultatele investigatiilor CT, toraco abdominal, cranio cerebral si coloana vertebrală cervicala. Pacientul a prezentat la sosire in UPU stop-cardiorespirator care a impus manevre de resuscitare”, a transmis dr. Catalina Ionescu, purtator de Cuvant al Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Sf. Maria”.

Copilul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie și este în comă de gradul IV. Șansele de supraviețuire sunt foarte mici.

„Femeia în vârsta de 30 ani, politraumă prin cădere de la înălțime, aproximativ 12 metri. Contuzie coloană cervicală. Contuzie toraco-abdominală. Fractură de bazin. Arsură prin flacără gr 1-2 Sc aprox 9% membru superior drept”, a precizat Diana Cimpoesu, coordonator UPU SMURD Iasi.

Apartamentul în care locuiau aceștia era închiriat.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments