Cum au ajuns în presă pozele cu fostul subprefect Pifoi și Mara Gheran în spațiul public. Individul care le-a făcut publice a comis fapte îngrozitoare

0
2718

„Pifoi, pot să vin să-ți fac cafeaua?”. Așa a început tot scandalul prin care subprefectul Marian Grigoras a fost nevoit sa isi dea demisia. El a avut o amanta, o angajata a Primariei Iasi. Se pare ca totul a fost facut public de un tanar care ar fi avut si el o relatie cu Mara Gheran. Ionut Proca cel care i-a zdrobit cu ciocanul capul unei tinere intr-un apartament din Rivers Towers.

Fostul angajat al Primăriei a fost audiat anul trecut şi de către procurorii DIICOT: la acel moment au existat informaţii că a fost deschis un dosar penal întrucât el ar fi accesat ilegal telefonul unei foste iubite şi ar fi popularizat unele imagini compromiţătoare în care apărea şi un fost înalt funcţionar public. Era vorba, se pare, de cazul care a dus în final la demiterea subprefectului Marian Grigoraş.

Ionut Proca a batut cu ciocanul o tanara

 

Cum a inceput amantlacul: „Pifoi, pot să vin să-ți fac cafeaua?”

Câteva fragmente din dialogurile de pe WhatsApp:

Marian Grigoraș: Pifoi. Mai poți da o bârfă despre Niculăeș? Cică Adomniței a adus-o la prefectură

(…)

Marian Grigoraș: Bună dimineața! Pot să vin să stau cu tine mâine?

Mara Gheran: Bună dimineața. La ce oră? Trebuie să merg la un grătar la Breazu

Marian Grigoraș: Când spui tu

Mara Gheran: Ok

(…)

Marian Grigoraș: Pifoi. La ce oră te trezești? Pot să vin să îți fac cafeaua?

Mara Gheran: Bună dimineața. Hai. Vii sau mi-o fac singură?

Marian Grigoraș: Vin. Ce să iau?

(…)

Marian Grigoraș: Bună dimineața, pifoi. Zi frumoasă să ai. (Marian Grigoraș și-a făcut un selfie într-o baie și i-a trimis fotografia Marei Gheran – n.r.). Îți place cureaua mea?

Mara Gheran: Da

(…)

Marian Grigoraș: Am luat gel de duș. Vrei să facem un duș împreună?

Mara Gheran: Am luat și eu

Marian Grigoraș: Spumă?

Mara Gheran: Da da.

Ionut Proca i-a zdrobit capul unei tinere

A fost lovită de mai multe ori în cap. Ulterior, fata a fost găsită în comă de un alt tânăr, care a anunţat poliţia. Internată în stare gravă, medicii sunt extrem de rezervaţi cu privire la şansele ei de supravieţuire.

Momentul când agresorul se îndreaptă spre blocul victimei sale a fost surprins de o cameră de supraveghere din apropiere. Despre Ionuţ, tânărul de 25 de ani, se ştie că a fost angajat al Primăriei Iaşi şi lucra ca actor. Nu se ştie docamdată ce l-a determinat să recurgă la acest gest sau dacă îşi cunoştea victima.

Prin referatul din data de 21.02.2024 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi s-a solicitat arestarea preventivă a inculpatului P.I.C. (în vârstă de 25 ani), cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat, prev de art prevăzută de art. 32 alin 1 C.p., raportat la art. 188 alin. (1) C. pen., art 189 alin 1 lit a C.p.

În fapt, s-a reţinut din mijloacele de probă administrate în cauză că în noaptea de 17/18 februarie 2024, după premeditarea şi efectuarea de acte de pregătire a faptei, sub pretextul intreţinerii de relaţii sexuale contra cost cu persoana vătămată C L G, a pătruns in apartamentul acesteia, din municipiul Iaşi, strada Chimiei, iar, in interior, i-a aplicat multiple lovituri in zona capului, cu un obiect contondent (ciocan) cauzându-i un traumatism cranio-cerebral obiectivat prin: contuzii cerebrale, hematom subdural, fracturi craniene multiple cu infundare, plăgi, care necesită 35-40 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare şi care i-au pus in pericol.

Numitul PIC a fost audiat la data de 21.02.2024 în calitate de inculpat, apoi a fost reţinut pentru 24 de ore, începând cu ora 07.45. Pentru identificarea şi prinderea autorului infracţiunii, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a beneficiat de sprijinul prompt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, a Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor-Iaşi, a Biroului de Operaţiuni Speciale-Iaşi.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSimion, filmat de serviciile secrete din Ucraina la intalniri cu agenti rusi. Anuntul este facut de un fost ministru al Apararii din Republica Moldova
Articolul următorCristian Adomniţei, după ce a fost achitat: Nu simt vreo bucurie. Justiţia oarbă a funcţionat
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments