VIDEO|Exclusiv! UPDATE! Fostul internațional al echipei de fotbal a României, Cristi Tănase a fost găsit pe scara unui bloc într-o stare de inconștiență și cu sânge la gură

0
900

Fostul internațional și fotbalist al echipei FCSB, Cristian Tănase, ar avea probleme cu legea si cu substantele interzise. De curand, au aparut imagini cu sportivul care se afla intr-o stare ciudata, stand pe jos, la usa unui bloc. Din video se poate observa ca barbatul nu este coerent atunci cand este intrebat daca s-a intamplat ceva, pentru ca are sange la gura.

Cristi Tănase (36 de ani), fost fotbalist de bază la echipa națională a României, se confruntă cu noi probleme, după ce la finalul anului trecut a fost prins drogat la volan.

Astfel, pe rețelele sociale a apărut o imagine în care Cristi Tănase stă pe holul unui bloc, sângerând de la un dinte.

”N-am pățit nimic, sunt bine”, i-a răspuns Tănase locatarului care l-a filmat.

”Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată? Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. Repet, nu m-a bătut nimeni.

M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam. Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac.

Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”, a declarat Cristi Tănase, citat de Fanatik.

Surse din cadrul poliției au confirmat că Tănase a fost prins la sfarsitul anului trecut conducând sub influența substanțelor interzise de către polițiștii din Pitești.

Sursele din cadrul poliției au declarat că comportamentul lui Cristian Tănase a ridicat suspiciuni, astfel că polițiștii au decis să efectueze un test cu aparatul drugtest. Acesta a indicat prezența unei substanțe stupefiante, motiv pentru care Tănase a fost dus la spital pentru recoltarea de probe de sânge, în vederea identificării substanței consumate.

Fotbalistul a mai fost prins băut la volan în 2010

Amintim că, Tănase nu se află la prima astfel de abatere. El a mai fost prins în 2010 băut la volan de către polițiști. Și atunci fostul internațional a rămas fără permisul de conducere.

Cristian Tănase are în palmares trei titluri de campion, două Cupe și o Supercupă a României, toate câștigate în tricoul echipei FCSB. În total, pentru FCSB, Tănase a jucat în 230 de meciuri. El a reușit să înscrie 30 de goluri și să dea 48 de pase decisive de gol.

În total, Tănase a jucat 6 ani pentru echipa lui Gigi Becali. În cele din urmă a fost vândut în iulie 2015 la Tianjin Teda, echipă din China.

În cariera sa, a evoluat pentru diverse echipe, precum FC Argeș, CS Mioveni, Academica Clinceni, Tianjin Teda, Sivasspor, Kardemir Karabukspor, Eskişehirspor și Giresunspor.

3.7 3 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments