Medicul iesean Daniel Procopciuc este numărul 1 în clasamentul mondial la armwrestling

0
176

Daniel Procopciuc, supranumit și brațul de fier al Moldovei, a fost desemnat numărul 1 în clasamentul mondial, categoria ușoarăla brațul stâng la ARMWRESTLING. Daniel este medic rezident ortoped la Spitalul “Sf. Spiridon” din Iași spune , pe lângă munca și atenția dedicată sportului, îi datorează succesul antrenorului său, Alexandru GrumezaPreședintele Federației Naționale de Armwrestling din Republicii Moldova.

„Sunt profund onorat și emoționat să fiu recunoscut ca numărul UNU în clasamentul mondial la armwrestling. Această realizare reprezintă ani de muncă grea, sacrificii și dedicare față de sportul pe care-l iubesc nespus de mult. A ajunge în vârful clasamentului mondial este un vis devenit realitate și o confirmare a faptului că munca mea și perseverența au dat roade. Vreau să mulțumesc în primul rând antrenorului meu, Alexandru Grumeza, colegilor de echipă și tuturor celor care m-au susținut pe parcursul acestui drum. Promit să continui să muncesc din greu și să reprezint cu mândrie sportul armwrestlingului în continuare”, a declarat Daniel Procopciuc, pentru presa din Republica Moldova.

Medicul Daniel Procopciuc deține in palmares șase titluri de campion european și șase de campion mondial.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentGeorge Simion a declarat in SUA ca romanii isi vand votul pe 100 de dolari: „Suntem ca in lumea a treia”
Articolul următorPerchezitii in Iasi si Suceava intr-un caz de furt din Franta
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments