Razvan Timofciuc, favorit pentru functia de viceprimar al Iasului

0
86

Va avea sau nu Iasul cel de-al doilea viceprimar? Este cel mai fierbinte subiect dupa votarea bugetului orasului in Primaria Iasi. Candidatul favorit ar fi Razvan Timofciuc, cel care a fost exclus din partidul USR, la fel ca si fostul viceprimar, Cezar Baciu. Colegii din fostul partid nu vad cu ochi buni faptul ca PNL-ul si celelalte partide vor sa il primeasca cu bratele deschise insa Timofciuc ramane primul pe liste.

Potrivit primarului, şedinţa in care va fi votat bugetul si viceprimarul ar putea avea loc pe 12 februarie.

Mihai Chirica, Primar Municipiul Iasi:

„Eu sper sa fie Razvan Timofciuc. L-am vazut destul de implicat in proiecte. De altfel, proiectul cu Iorga cu extindere e al lui. L-a si pronuntat cand era membru marcant in USR. O sa aiba ocazia sa il urmeasca. Eu nu am pus nicio opreliste la niciun viceprimar sa isi duca gandurile la bun sfarsit. Depinde de el cat de tenace va fi si consecvent cu proiectele pe care si le-a propus”.

Fostii colegi de partid ai lui Timofciuc au evitat sa isi dea cu parerea despre candidatura sa la functia de viceprimar.

Marius Bodea, Senator USR Iasi

„ Aici ori esti cu penalii ori esti cu Alianta Dreapta Unita. Suntem suma alegerilor”.

În prezent, primarul are nevoie de un singur vot pentru a-şi putea impune voinţa în plenul CL, iar acest vot ar urma să vină de la Timofciuc, unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai edilului.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments