Schimbări importante în politica ieșeană. Marius Ostaficiuc și Tudor Ciuhodaru au plecat de la PSD și s-au înscris în AUR

0
148

AUR a anunțat, miercuri, că peste 150 de primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni din PNL şi PSD s-au alăturat formaţiunii, în semn de protest faţă de negocierile pentru comasarea alegerilor.

„Oamenii ăştia nu sunt membri AUR acum pentru că îşi pot pierde mandatul. Când se stabileşte data alegerilor vor semna o adeziune pentru partidul AUR. Sigur că PNL, speriat, i-a demis pe consilierii de la Sectorul 3. Sigur că oameni cu demnitate, consilierii de la Sectorul 1 PNL şi-au dat demisia, dar situaţia este explozivă. Dacă hoţul Virgil s-a lăudat că ne-a luat organizaţii fictive în Mehedinţi, noi venim în faţa voastră să arătăm că AUR se va lupta cu baronii locali. Şi dacă PNL sau PSD, în funcţie de judeţ, au încetat să fie opoziţie la aceşti baroni locali, vom prelua noi această misiune. Sigur că ne-am fi dorit să se respecte Constituţia şi legile ţării. Ne-am fi dorit ca alegerile să fie la termen. Suntem pregătiţi şi dacă nu sunt la termen aceste alegeri”, a declarat George Simion, în cadrul conferinţei de presă, conform Digi24.

Deputatul Marius Ostaficiuc a decis sa plece din PSD pentru ca intersele membrilor ar fi pe primul plan.

„Nu mă mai simt compatibil aici, la Iași, cu oameni care n-au demonstrat nimic și care confundă politicul cu businessul. Plec dintr-o filială capturată și dintr-un partid care dimineața este la stânga, la amiază la mijloc și seara la dreapta, iar a doua zi o ia de la capăt. Voi rămâne în politică, folosindu-mi energiile și experiența în proiecte prin care să îmi ajut în continuare patria și orașul căruia îi datorez totul, Iașul.” a explicat Marius Eugen Ostaficiuc.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments