VIDEO! Ședințele CL Curtea de Argeș seamănă a scandaluri între interlopi

0
60

Ședințele CL Curtea de Argeș seamănă a scandaluri între interlopi. La ultima şedinţă deliberările legislativului local seamănă mai mult a scandal între interlopi decât a solemnitate în slujba plătitorilor de taxe.

Protagonişti au fost șeful Serviciului Public Piețe, Târguri și Oboare, Ionel Păunescu, viceprimarul Ştefan Dumitrache şi consilierul local Daniel Petrescu.

Culmea a fost atinsă atunci când viceprimarul Ştefan Dumitrache s-a înjurat şi îmbrâncit cu un personaj din sală. N-a mai lipsit mult să se treacă la pumni.

Ulterior, şeful Pieţelor, Ionel Păunescu, s-a înjurat cu consilierul Petrescu. S-a trecut la îmbrânceli şi n-a lipsit mult să se ajungă şi aici la procedee pugilistice.

Există antecedente de acest fel la Curtea de Argeş

Nu e deloc pentru prima dată când la Curtea de Argeş, şedinţele de Consiliu Local degenerează în bălăcăreli de birt de ţară. În noiembrie 2021 a mai avut loc un astfel de episod, de dispute verbale purtate pe un ton inadmisibil pentru nişte – totuşi – politicieni, fie şi doar de anvergură locală.

Și atunci, ca şi acum, protagonişti au fost aproximativ aceiaşi inşi: viceprimarul Ştefan Dumitrache (altminteri, om care ţine prelegeri culturale la aşezăminte de profil) şi consilierul local Daniel Petrescu, titrează Argeșul Online.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCireșele care se vând la Iași aproape cât un gram de aur
Articolul următorDOCUMENT Ce prevede OUG privind comasarea alegerilor. Primarii își pot schimba partidul cu 60 de zile înainte de 9 iunie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments