Am aflat ce-i cu bietul premare de Costiuleni. Centurili îl dărâmă, nu Remiul cu nea Costel șî cumătrul Taraboanță. Doarme dus pe la ședințe.

0
374

Năcaz mare frați alegători! Nea Miri Dodică, premare cu diagonală tricoloră de la Costiuleni, e praf! Da praf, nu altceva! Noi am crezut că de la Remi i se trage, că l-ar fi tăiat la ficați când cumătru Taraboanța îi dădea cu hand la Joker jos, pe la Tăifasu lu văru de investiții Costel, unde au ei cuib de giucat. Ntzzz. Stimabililor, pe nea Miri altceva îl dărâmă. Curvăsăria, bibicilor. Omu e prăbușit de la dat la buci intens șî compulsiv. Se pare că știe tăte centurili pe axa Costiuleni -Tăifas – Chișinău dar și retur. Nu numai că le știe, înțelegeți, domniile voastre…Noi am vrut să fim mai eufămistici, așa. Nea Dodică, încă de când era apropitar pe alimentația publică rădea tot ce mișca. De parte feminină, firește. De la bucătarii, veztiare, garderobe, împrejurimi, tot ce sufla bibicilor. Neândurător, rapace, nemilos, neobosât. Doar buci și iar buci, atâta știa nea Miri. Acuma i s-au cam dus tinerețile. Dar zice-se că energiile tot au rămas în fapt. Drept care o ia pe axe, de jur împrejur. Bibicele meseriașe încasează greu de la premare. Iar și iar. Numai că e și el om. Vă lăsăm să constatați chear ochiometric deranjul și dărămarea bibicului, într-o ilustrată de la ședinta de partid. No comment, bibicilor, no comment, cum se zice corect la Euroniuz.

Atentionare! Acesta este un pamflet, parțial rupt de realitate dar parțial real și nu merge la cremenal!

4 2 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO! Grav accident in CUG. Un sofer beat a intrat cu masina in gardul unei biserici, spulberand o florareasa si alte autovehicule parcate
Articolul următorMarcel Ciolacu: „Nu ma asteptam la atatea intrebari despre infrastructura Iasului. Va fi primul oras din Romania cu acces la doua autostrazi!”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments