ANPC a suspendat pentru o zi activitatea statiei de carburant OMV Petrom din Targu Frumos

0
62

In urma unor verificari ale statiilor de carburanti din judetul Iasi, comisarii ANPC au decis sa inchida pentru o zi benzinaria OMV Petrom din Targu Frumos, dupa ce au fost depistate mai multe nereguli.

„Cea mai mare problema a fost la Targu Frumos unde am fost nevoiti sa suspendam activitatea pentru 24 ore deoarece vitrinele erau neigienizate, mucegai, mizerie si atunci am dispus masura complementara de suspendare a activitatii din locatie. Ca numar am aplicat sanctiuni de 47.000 lei”, a precizat Florin Onofrei, comisar sef CJPC Iasi.

Saptamana trecuta, aproximativ 200 de staţii de carburant din reţeaua OMV-Petrom au fost controlate de comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. Pentru neregulile găsite au fost date amenzi în valoare de 340.000 de lei, iar 11 staţii au fost închise temporar.

„Aşa cum am văzut în ultima perioadă, mai multe state europene ne atrag atenţia că nu suntem încă pregătiţi să accedem la toate sistemele lor. În urma acţiunii, ne dăm seama că nici operatorii lor economici de marcă nu sunt pregătiţi pentru ţara noastră, aşa cum ne aşteptam”, a declarat preşedintele ANPC Horia Constantinescu.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments