Clinica Veronica a fost astăzi sfințită

0
126

Clinica Veronica este prima clinica din Romania care va oferi gratuit consultatii si tratament de specialitate persoanelor nevoiase. Clinica a fost restaurata intr-un an in cladirea unui fost hotel din zona Tudor Vladimirescu.

Acum, fiecare camera a cladirii are un scop, care deserveste ca salon pentru pacienti, fie drept un cabinet de specialitate. De asemenea, in cadrul clinicii, la parter va fi si o farmacie de unde pacientii isi vor putea lua medicamentatia gratuit. Ridicat cu bani din donații clinica va îngriji cu prioritate femeile însărcinate, mamele singure şi copiii.

Daca primele etaje sunt destinate mai mult adultilor, ultimul etaj va deservi zona de pediatrie, dar si capela unde pacientii vor putea merge sa se roage. De asemenea, la clinica mamele si copilasii vor avea acces si la servicii de Stomatologie.

Dan Damaschin – Președinte Asociația „Glasul Vieții”: „Ar fi de adaugat si faptul ca vor beneficia de acest centru, mamele sarmane sau mamele singure, tinerele femei insarcinate, studentii din campusul de langa noi pentru ca suntem in campusul Tudor Vladimirescu si desigur oamenii strazi sau copiii care provin din centrul de plasament si care nu au in clipa de fata solutii la problemele medicale„.

1 1 vote
Article Rating


Articolul precedentLucian RUSU: Putem afirma că viitorul Europei s-a decis la Bucureşti
Articolul următorRomania a castigat procesul Rosia Montana
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments