Cornel Șfaițer a prefațat derby-ul de mâine dintre FC Botoșani și Poli Iași: “Va fi un meci de luptă. Eu îmi doresc să rămânem toate echipele din Moldova în prima ligă”

0
108

Președintele clubului Poli Iași se așteaptă la un meci de luptă și consideră că diferența va fi făcută de inspirația jucătorilor și a antrenorilor. Partida dintre FC Botoșani și Poli Iași este programată să se dispute mâine, de la 15.45, pe stadionul Municipal.

„Îmi doream să ne întâlnim în alt moment, nu în lupta asta pentru supraviețuire. Dacă învingeam la Galați, jucam cu Botoșani în ultima etapă. Va fi un meci de luptă, ambele echipe vor da totul la acest joc. Încă sunt destule etape dar e clar că va fi un meci de mare importanță. Inspirația, norocul, vor face diferența. S-a demonstrat că oricine poate să bată pe oricine. În ultima perioadă, FC Botoșani a arătat destul de bine. Sunt sigur că va fi un număr mare de spectatori pentru că e un derby al suferinței. Eu îmi doresc să rămânem toate echipele din Moldova în prima ligă”, a spus Cornel Șfaițer.

“Trei echipe din play-out sunt lipsite de griji. Toate celelalte ne batem acolo pentru rămânerea în prima liga”, a mai precizat Cornel Șfaițer.

După prima etapă a play-out-ului, Poli Iași este pe locul 6 cu 17 puncte, la un punct de baraj și trei puncte de retrogradare. De partea cealaltă, FC Botoșani este pe ultimul loc cu doar 11 puncte.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentA fost predat amplasamentul Spitalului Regional de Urgenţă Iași:„Oamenii trec, lucrurile bune rămân!”
Articolul următorTraseul noului tronson din sectorul montan al A8 care va fi scos la licitație
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments