Deputatul Marius Ostaficiuc: „Voi continua să fiu în slujba cetățenilor”. Care sunt problemele Iașului

0
56

Deputatul Marius Ostaficiuc este candidatul AUR pentru șefia Consiliului Județean Iași. Actualul deputat spune că are o experiență de peste 20 de ani de politică și că vrea să facă o schimbare majoră în județul Iași.

„Am 46 de ani, am trei copii, am fost la Consiliul Județean, la Consiliul Local, astăzi deputat de Iași și voi continua să fiu în slujba cetățenilor”, a spus Marius Ostafciuc.

Proiectul Parcului Industrial de la Lețcani, blocat. Investiția, derulată de Consiliul Județean Iași, se află sub tirul încrucișat al instituțiilor de control. Filiala județeană Iași a Inspectoratului de Stat în Construcții a aplicat trei amenzi antreprenorului, Iasicon, responsabilului tehnic și dirigintelui de șantier.

„Nu știu cum s-a nimerit dar ceva s-a întâmplat. Costel Alexe are un parc la Lețcani unde folosește materiale dintr-o carieră neautorizată. Toate prețurile sunt umflate, de asta a și fost o suplimentare de venituri tocmai pentru a scoate la bun sfârșit o lucrare care cu siguranță unde Costel are partea lui. Spun asta pentru că sunt obișinuit cu astfel de situații. Cred că a făcut un lucru bun la Aeroportul Iași. S-a gândit să ia din lucrări mai mici așa cum este parcul de la Lețcani. Curtea de Conturi s-a sesizat, a venit cu ceea ce înseamnă blocarea acestor lucrări și avem, din nou, o investiție pe hârtie de care Iașul nu a beneficiat. Rușine. Iar procurori, iar DIICOT, continuăm spectacolul de la Iași”, a mai spus Marius Ostaficiuc.

Pentru Primăria Iași, candidatul este Tudor Ciuhodaru care vrea să facă o schimbare majoră în oraș.

„Se vede că ne-am mulțumit cu prea puține lucruri. Mi se pare suficient că avem câteva străzi peticite, curățate, cat de cât și alea prin zonele centrale și ni se pare normal să fie așa. Mi se pare că orașul trebuie să evolueze și pentru asta avem nevoie de un alt partid. E nevoie de un proiect amplu pentru ca Iașul și județul să redevină sănătos”, a spus Tudor Ciuhodaru, candidatul AUR pentru Primăria Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentInvitată la televiziuni ca medic, un fals doctor din Iași nu a terminat niciodată facultatea, iar banii din donaţii nu ajungeau la familii
Articolul următorPrimăria Iași va construi stadionul în zona șes Bahlui. 150 de milioane de lei vor fi împrumutați
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments