Marcel Ciolacu: „Nu ma asteptam la atatea intrebari despre infrastructura Iasului. Va fi primul oras din Romania cu acces la doua autostrazi!”

0
159

Bombardat cu intrebari de ziaristi despre infrastructura Iasului, Marcel Ciolacu a precizat ca orasul va fi singurul cu acces la doua autostrazi, A7 si A8. Premierul a mentionat ca lucrurile se vor misca si in cazul autostrazii A8 desi sunt intarzieri mari.

„Nu ma asteptam ca la intalnirea cu IT-isti sa fie atatea intrebari legate de infrastructura si dezvoltarea Iasului si ma bucur ca, in sfarsit, dupa 15 ani de promisiuni despre spitale regionale”, a spus Marcel Ciolacu.

Intrebat despre redirectionarea unor sume mari de bani pentru dezvoltarea Timisoarei sau Constantei, premierul a raspuns ca „eu nu dezvolt infrastructura Romaniei in functie de cate voturi iau. Ma bucur ca ati finalizat aeroportul, a fost unul dintre primele proiecte, nu s-a pierdut niciun ban european si a fost finalizat la timp si Iasul va fi primul oras din Romania care va avea acces la doua autostrazi. In comparatie cu alti premieri care v-au vizitat eu vad ca autostrada Moldovei se finalizeaza. Veti vedea ca lucrurile se vor misca exact cum se intampla si acum„.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAm aflat ce-i cu bietul premare de Costiuleni. Centurili îl dărâmă, nu Remiul cu nea Costel șî cumătrul Taraboanță. Doarme dus pe la ședințe.
Articolul următorCatalin Drula il acuza pe Marcel Ciolacu ca a manipulat piata de capital. Premierul raspunde: „Chiar nu le este rusine?”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments