Simona Halep, victorie în instanță! Se poate întoarce pe terenul de tenis | Decizia de ultimă oră a TAS

0
44

Simona Halep a primit verdictul în cazul suspendării sale, după procesul de la TAS.

Pedeapsa pentru Simona Halep a fost redusă, de la patru ani, la nouă luni, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Antena 3 CNN.

Totodată, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis anularea probei de sânge din pașaportul biologic al Simonei.

Decizia vine după ce Halep a fost audiată în perioada 7 – 9 februarie, într-un ultim efort de a obține anularea suspendării de patru ani din activitatea competițională, ca urmare a acuzațiilor de dopaj cu roxadustat.

Dat fiind faptul că decizia inițială de suspendare a fost dată pe 7 octombrie 2022, românca a stat deja suspendată mult peste cele 9 luni decise acum de TAS, ceea ce înseamnă că jucătoarea se poate întoarce pe terenul de tenis.

„Comisia TAS a stabilit în unanimitate că perioada de ineligibilitate de patru ani impusă de Tribunalul Independent al ITF va fi redusă la o perioadă de ineligibilitate de nouă (9) luni începând cu 7 octombrie 2022, perioadă care a expirat la 6 iulie 2023. Întrucât această perioadă a expirat înainte ca procedurile de apel să fie chiar depuse la TAS, Comisia TAS a considerat că este oportun să emită partea operativă a hotărârii arbitrale cât mai curând posibil, împreună cu un comunicat de presă cuprinzător.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCorina Crețu și-a dat demisia din PRO România: „Colaborarea dintre PRO România și AUR este o decizie greșită”
Articolul următorA căzut aplicația Facebook la nivel global. Ce s-a întâmplat cu conturile utilizatorilor
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments