Sinecuriști flămânzi și fără scrupule sufocă populațiunea onestă și truditoare. Nu îi vom ierta, ci demasca și înfiera, stimabililor!

0
246

Stimații noștri. Se egzistă în Târguleț și nu numai, o armată de semicuriști plătiți cu mii de epuroi din banii noștri și ai domniilor voastre. O armată de escroci, mulți dintre dânșii și nătărăi pe deasupra, care taie frunze la pătrupede dar duc veața de vis pe muncușoara domniilor voastre, stimabililor. Și pentru ei vă dați cu capul de pereți să măriți creșterea economică a țărișoarei, prin trudă zilnică și importantă. Dar aceștia doar dau din gură, mănâncă tone de rahat, fac combinațiuni tătă ziulica, iau șpăgi șî parandărături. Dacă am face o listă, bibicilor, nu am avea destul papirus de aici până la Roma, Berlin sau chear Tokio. Mii, zeci de mii, chear sute de mui de moftangii rumegă parale șî ciubucuri, escursii la Dubai, vile șî mașini scumpe, cadăuri la amante, tăte pe banu strâns cu greu șî vărsat la Fixc prin hărnicia șî zbaterile domniilor voastre. Ca să fie bine, să nu fie rău. Batalioane de fomiști și nesătui pândesc din cotloane să vă jefuiască să vă mănânce muncușoara cinstită. Noi tot scriem la rubricuța noastră, de ani de zile, despre apucăturile acestor lăcuste șî termite. Și le dăm și identitățile la „morții mamii lor”, vertual așa cum le dăm, că se știu ei care șî cum. Dar nu se egzistă sâmțire la acești troglodiți flămânzi, bibicilor!
Și nu vor avea vreodată, după opiniunea noastră, bonsensul să se dea la o parte. Decât fugăriți, huiduiți , izgoniți. Dar nu va face asta populațiunea de românași, bine educați de bunicii și strămoșii lor meoritici. Și așa trec zilele bibicilor, ei se îmbuibă fără rușâne, chear și din banul eurpean cu mult tupeu, iar domniile voastre rămâneți cu praful de pe Tobă. Vorba lu Nenea Iancu, neasemuitul nostru pătron spirituale, stimaților. Asta-i veață, ăsta-i trai, bibicilor?!

Atentionare! Acesta este un pamflet, parțial rupt de realitate dar parțial real și nu merge la cremenal!

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentWine and Friends Fest revine pe 23 martie la Pleiada Boutique Hotel!
Articolul următorRomania va lua o decizie in 2025 fata de proiectul reactoarelor modulare mici. CCI solicita o constructie de acest gen la Stanca Costesti
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments