„Traseul” fofoloncesc al futomodelei Roxana Ilie, amazoana lui Grindeanu.

0
1701
Sorin Grindeanu si Roxana Ilie

Futomodelul Roxana Ilie – viata si opera sexuala

In poza asta este Roxana Ilie, actuala amanta a lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor. Una dintre ele, ca Sorin “asfalteaza” la mai multe, cea mai noua “autostrada” fiind a deputatei PSD Laura Vicol, sefa comisiei Juridice din Camera Deputatilor.

Sorin Grindeanu si Roxana Ilie

In poza de mai jos, este Miha Grindeanu, nevasta lui Sorin, putin abandonata la Timisoara.

Acuma, nu o zicem numai noi ca lui Sorinel ii cam placu futomodelele: Roxana Iliescu, Cătălina Miriță sau, mai nou, fotomodelul Roxana Ilie, au cunoscut priapicul sau madular. Ca asa se lauda, ca sa impresioneze, ca sufera de boala regelui Carol al II-lea, desi se prea poate sa fie ceea ce se numeste in popor un “mameloman” sau “pizdificolog”.

Au zis-o cei de la Realitatea.

S-a zborsit si Tapalaga.

Caci adevarul e ca PSD s-a transformat intr-un bordel in care Ciolacu si-a saftilit amanta, pe Sorina Docuz, iar Sorin si-a imbuibat-o si el pe futomodela Roxana Ilie.

Sunt fara de rusine si Marcel, si Sorin. De gura presei, au pus-o pe Roxanica sa iasa din firma, la jumatea anului trecut, dar urmele au ramas.

Faptul ca imbecilii si-au pus amantele sa suga bani de la partid pe firmele LOR arata nivelul lor de inteligenta.

Dar cine este aceasta Roxana Ilie, nene, futelnita lui Grindeanu? Eheeei, stiti ca imi plac si povestile de acest gen, si voua va plac, pezevenghilor, mai ales cand Vaginul ca organ ajunge sa lubirifieze ciolanul Statului Roman si sa ii traga maduva banului public!

Roxana Ilie este un soi de Bianca Dragusan, mai norocoasa in viata. Ambele sunt nascute in saracia Petrosaniului, acolo unde fetele au optiuni limitate in cariera: saracia sau folosirea celor trei orificii.

Dar nu sunt singurele lucruri care le unesc ca destin pe cele doua mai sus amintite. Operatiile estetice si tuningul sunt un alt lucru comun. Bianca s-a nascut vitica, dar tehnologia si bisturiile talentate au ajutat-o mult.

Bianca Dragusanu

Roxana s-a nascut ciocanitoare. Ok, desigur, mult mai chivernisita fizic din partea lui Dumnezeu. La 14 ani, era inaltuta, avea tzitzi ascutite si stia deja la ce se folosesc ele.

In videoclipul de mai jos, o manea lansata de Guta in 2007, Roxanica e personaj principal, avea doar 14 ani si, fara sa ii intrebe pe parinti (va dati seama ce parinti…), dar dornica deja de afirmare si moarta de foame, facea pe Eva Longoria de Petrosani in videoclip.

V-am zis, de mica, Roxanica avea in sange chestia asta de a iesi in evidenta, de a tanji dupa lucruri, asa ca, pe la 10 ani, le-a si furat: a ciordit din piata o pereche de “platforme” cum purtau patachinele de la Andre, dar a fost prinsa si si-a luat o bataie sora cu moartea.

Dar nu s-a descurajat.

E strategia deja bine batatorita a fetelor care apuca pe calea “aia” plecand din saracie. Mai ales daca esti uratica sau daca ai “lipsuri”, iti contorizezi cheltuielile de tuning in functie de examene: din 10 examene normale, iti faci tatele, din 5 examene orale, iti faci nasul. De abia apoi incepi sa produci cu adevarat, de abia de la tuningul odata terminat, incepi si tu sa ai ce pune pe cearsaf.

Dar asta sa tineti minte: de mica, Roxanei i-a fost cald.

Roxana s-a apucat de modeling la 16 ani, ca nu prea avea ce face pe la scoala, ea cauta altfel de baltage (da, da, asta e pluralul): perspectiva unui baltag innegrit de la mina pe care sa il curete in timp ce face o ciuarba de fasole intr-o garsoniera din cartierul Colonie al Petrosaniului o infiora.

Si-a luat avant ca iubita a cunoscutului intelectual Alin Simota, pe atunci patron al Jiul Petrosani. Dar Roxana auzea tot mai des ca la Bucale e viata, acolo exista paji precum Cristi Borcea dispusi sa cheltuie mii de euro pentru pizdet.

Asa ca a facut ce face orice fata saraca si neiubitoare de scoala la 16 ani: s-a facut fotomodel la Bucale, deraind putin de la intelesul primar al meseriei si devenind un futomodel de anvergura.

Si-a facut incalzirea in toate cluburile de fite, ajungand si pe rabojul primului fante de Dorobanti, Claudiu Patrascu, azi un trelingar sarantoc, pe atunci un “poponet” medieval care i-a umblat cu joja Roxanei atat la culbutor, cat si la presetupa.

Claudiu Patrascu

Prin 2010, dupa ce s-a antrenat bine de tot, Roxana a trecut la proba olimpica a casatoriei, pescuind un mic gascan uratel, dar bogat, care avea drept calitate faptul ca era copilul tatalui sau:

Mihai Plesea

Mihai Plesea, baiatul lui Gusti Plesea de la Cargus, a fost bun de smantanit timp de 5 ani, dupa care a venit divortul.

Putin cam neasteptat pentru Roxanica, asta deoarece Mihaita a prins file de futaiuri adulterine si nu a suportat umilinta alungand-o pe Roxanica in strada, la propriu.

Saracia revenea ca un cosmar inghetat in viata Roxanicai.

A fost momentul de cotitura mentala din viata ei. Tragand aer in piept, Roxana a decis sa nu o mai tina la ea deloc, ca, stiti, orice sta, se devalorizeaza.

S-a napustit cu tot ce avea ea mai moale si mai ud spre milionarul Ștefan Timiș, fiul lui Radu Timiș, patronul firmei de salamuri Cris-Tim, un paparici ce avea la acea vreme 18 ani si dorea sa isi dea bacul din istoria vaginificarii cabanosului.

Saracul Radu Timis, ce inseamna sa ai pacate in fata lui Dumnezeu: Stefanica asta nu a fost cel mai ascutit cutit din mezelarie inca de la nastere, iar Vladut, alt copil al sau, a fost arestat pentru trafic de droguri, dupa ce ticu’ a miscat din urechi grupa mare

Roxana Ilie s-a cuplat si cu Ionuț Marinescu, cunoscut în lumea mondenă drept „Drooppy” (n.r. acesta a fost gazda unor petreceri uimitoare în Capitală, în 2022, unde a fost prezentă toată crema showbiz-ului românesc), considerat unul dintre cei mai mari papagali din piata mondena a Bucurestilor. Lasati, bre, ca si banii lui fraierica de Droopy au fost buni!

Glumesc, ahahaha, cum sa faci pentru bani bicibici cu un “frumos” ca Droopy, ahahahahahaha?

Incetul cu incetul, Roxana a devenit o cardasha adevarata a Capitalei. Cum, nu stiti ce e aia cardasha? E aia la care ii plac cardurile pline, de exemplu, al lui Laurentiu “Niro” , baiatul milionarului Nicolae Dumitru. In ATM-ul Roxanei, intra orice card, daca e black sau platinum.

Apoi, Roxana a trecut a aprofundat cu Viza sa mai multi mastercarzi, dar toti o voiau numai pentru orificiile sale, nu pentru mintea ei. Hahaha, scuze.

Cum a ajuns la Sorinel si ce videouri sunt in aceasta privinta, facem si noi ca la uitata Teleenciclopedie: intr-una dintre editiile viitoare.

5 2 votes
Article Rating


Articolul precedentBogdan Cojocaru (PSD): „Un penal nu are ce căuta între copii, este un exemplu prost de viață și moralitate”
Articolul următor„Piramida lui Dubeț” va fi reabilitată cu 5 milioane de euro de la UE
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments