Un iesean s-a impuscat in cap inainte sa semneze actele de divort

0
92

„În dimineața zilei de 13.03.2024, ora 08.00, poliția a fost sesizată prin apel 112 de o femeie din municipiul Iași despre faptul că și-a găsit soțul, în vârstă de 41 de ani, la domiciliu, inconștient și cu urme de sânge pe corp. Polițiștii deplasați la fața locului împreună cu reprezentanți ai ambulanței, au stabilit că cele sesizate se confirmă, din primele cercetări reieșind că bărbatul și-ar fi provocat leziuni în zona capului cu un asomator de animale. Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în care se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest incident, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iasi.

STIRE INITIALA: Un barbat de 41 ani s-a impuscat dimineata in cap cu o arma artizanala improvizata chiar in ziua in care urma sa semneze actele de divort. La fata locului a fost trimis un echipaj de terapie intensiva mobila.

„Gasit cu traumatism cranio-cerebral prin împușcare, afazie globala, hemiplegic, respirație stertoroasa. A fost intubat orotraheala, ventilat mecanic și dirijat la Spital de Neurochirurgie Nicolae Oblu”, a transmis Diana Cimpoesu, coordonator UPU SMURD Iasi.

Cazul a intrat in atentia politistilor care au inceput cercetarile.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIKEA Romania despre noul magazin din Iasi: „Lucram pentru consolidarea prezentei noastre in Iasi iar aceasta necesita timp si planificare adecvata!”
Articolul următorStațiile de autobuz din comuna Lețcani sunt pline de noroi și bălți
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments