VIDEO! Grav accident in CUG. Un sofer beat a intrat cu masina in gardul unei biserici, spulberand o florareasa si alte autovehicule parcate

0
1278

Un grav accident rutier s-a produs in capat CUG, in timp ce oamenii se aflau la Biserica Inaltarea Domnului Un Logan si un microbuz au intrat in coliziune, au parasit carosabilul si au lovit gardul bisericii.

Din primele informatii, o femeie a fost ranita grav in timp ce se afla pe trotuar si cumpara flori. Unul dintre soferi este baut fiind depistat cu 0,23 mg/l alcool pur in aerul expirat. La fata locului sunt mai multe echipaje de interventie.

Masinile au spulberat florile unui vanzator ambulant. Femeia a scapat nevatamata. Accidentul s-a produs dupa ce soferul Loganului a vrut sa vireze spre stanga desi avea interzis. Pe de alta parte, unii martori sustin ca microbuzul ar fi trecut pe culoarea rosie a semaforului. In microbuz se afla staff-ul unui artist care a avut aseara spectacol la Iasi. Ramane ca Politia sa stabileasca circumstantele producerii accidentului.

 

3 4 votes
Article Rating


Articolul precedentPremierul Marcel Ciolacu se afla in vizita la Iasi
Articolul următorAm aflat ce-i cu bietul premare de Costiuleni. Centurili îl dărâmă, nu Remiul cu nea Costel șî cumătrul Taraboanță. Doarme dus pe la ședințe.
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments