Bacau | O femeie insarcinata a murit dupa o zi de la internarea in Spitalul Judetean. Un nou caz Alexandra Ivanov?

0
125

O noua tragedie zguduie sistemul sanitar romanesc si ne reaminteste despre cazul Alexandra Ivanov. O femeie in varsta de 38 de ani, insarcinata in 4 luni a murit la Spitalul Judetean Bacau, la o zi dupa internare.

Femeia s-a prezentat la primele ore ale diminetii in compartimentul de primiri ugente urgente cu febra si cefalee. Medicii au constatat atunci ca sarcina se oprise din evolutie si au internat-o pentru investigatii amanuntite. Spre orele amiezii starea gravidei s-a schimbat, aceasta acuzand dureri puternice abdominale. In tot acest timp cadrele medicale i-au mai efecutat o serie de analize.

Dupa miezul noptii, tanara a intrat in stop cardiorespirator iar spre dimineata a murit dupa ce s-a instalat al doilea stop cardiorespirator. Diagnosticul medicului legist a fost de şoc toxico-septic, coagulare intravasculară diseminată şi sarcină oprită din evoluţie.

Partenerul femeii vrea acum sa se faca lumina in acest caz si a depus mai multe plangeri. Gravida i s-a plans partenerului ca trei medici i-au transmis ca are o cadere psihica. Barbatul considera ca medicii au intervenit foarte tarziu dupa ce s-a constatat ca sarcina este oprita din evolutie.

„Mi-a comunicat Maria că din trei medici, ea spunea că are o problemă, o doare abdomenul și trei medici au spus că are o cădere psihică. Din păcate, Maria a murit. Cel puțin medicul care a fost de gardă la secția chirurgie ATI, care a fost medic de gardă în noaptea aia, mi-a dat niște explicații, care, în momentul ăla, mai tare m-au băgat în ceață, nu era nimic concret, foloseau doar termeni medicali. Chiar nu puteam să stau să caut pe Google fiecare cuvânt. Doctorul care a operat-o de parascopie, care a luat decizia să o opereze, acuza inclusiv că ar fi fost ceva patologic și că biologia nu o putem controla noi”, a precizat barbatul pentru Digi24.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMinisterul Educatiei l-a confirmat pe Liviu Maha in functia de rector UAIC
Articolul următorAeroportul Iași, singurul din țară care deține un parc fotovoltaic
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments