VIDEO! Consilierii județeni PSD au părăsit ședința CJ Iași: „grupul consilierilor judeteni PSD trage un semnal de alarma si ii cere actualului presedinte CJ sa faca un pas in spate”

0
157

Sedinta tensionata astazi la Consiliul Judetean Iasi. Membrii PSD au fost nevoiti sa paraseasca sala deoarece presedintele Costel Alexe a monopolizat intreaga sedinta si nu le-a permis celor prezenti sa preia cuvantul. Satui de modul in care Alexe ii tratateaza, consilierii judeteni PSD au decis sa nu mai ia parte la votarea proiectelor de hotarare ce vizeaza judetul.

Consilierii județeni PSD au părăsit ședința CJ Iași: „grupul consilierilor judeteni PSD trage un semnal de alarma si ii cere actualului presedinte CJ sa faca un pas in spate”

Situatiile tensionate au escaladat in ultima vreme, la nivelul plenului Consiliului Judetean Iasi. Deranjat de prezenta unor tineri care aveau un mesaj scris pe tricouri pentru Costel Alexe, acesta a decis sa nu le mai dea cuvantul consilierilor din PSD.

Consilierii județeni PSD au părăsit ședința CJ Iași

Nemultumiti de modul in care sunt tratati de catre presedinte, consilierii au decis sa paraseasca sala.

Cristian Stanciu, Lider Grup PSD in CJ Iași

„Tinerii au venit sa traga un semnal de alarma privind activitatea unei institutii publice care este contaminata de probleme de coruptie. Din punctul nostru de vedere, in momentul de fata, prioritatile actualului presedinte de Consiliul Judetean nu sunt legate de administrarea eficienta si optima a judetului nostru ci de problemele persoanele pe care trebuie sa le rezolve fiindca are multiple probleme juridice care ii pun in pericol libertatea. Din acest motiv, grupul consilierilor judeteni PSD trage un semnal de alarma si ii cere actualului presedinte CJ sa faca un pas in spate”.

Pe de alta parte, Alexe nu a vrut sa comenteze decizia celor din PSD.

Costel Alexe, presedinte CJ Iasi

„Nu cred ca sunt foarte multe lucruri de comentat pe marginea acestui subiect numit PSD. Cred ca partidul devine din ce in ce mai mic si irelevant pe scena politica, si de numele lor se leaga cancanurile si scandalurile”.

Astfel, proiectele judetului au fost votate doar de consilierii PNL.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMărturiile pacienților salvați cu Gamma Knife de la Iași. Pacientă din Petroșani: „Nu mă gândeam să ajung și noi să avem așa aparatură performantă în Iași. Eu sunt fricoasă de fel și vreau să vă spun că aici nu îmi este frică”
Articolul următorUn sofer a incercat sa ofere 200 de euro mita la doi politisti din Ruginoasa
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments