Cu cât a fost plătit Tzancă Uraganu ca să cânte la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia interlopului nu s-a uitat la bani

0
238

Cu cât a fost plătit Tzancă Uraganu ca să cânte la priveghiul lui Costel Corduneanu. Interlopul a fost înmormântat, vineri, 19 aprilie, în Cimitirul Eternitatea din Iași. Fostul campion mondial la lupte libere s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, din cauza unei boli. Ar fi ajuns să cântărească doar 35 de kilograme, în ultimele clipe de viață.

Cu cât a fost plătit Tzancă Uraganu ca să cânte la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia liderului lumii interlope din Iași a organizat un eveniment funerar de lux, iar printre cei care i-au cântat la căpătâi se numără și Tzancă Uraganu, care a încasat o mică avere.

La Iași, a fost organizat un priveghi desfășurat pe mai multe zile, acolo unde oamenii au avut ocazia să vină să își ia rămas bun de la fostul luptător. Printre cei care au onorat prezența se numără și Tzancă Uraganu, Narcis și Ștefan de la Bărbulești, dar și Costel Biju, Cristi Nucă. Familia interlopului nu uitat la bani, atunci când a venit vorba despre organizarea acestui eveniment.

Tzancă Uraganu a cântat neîncetat în jurul celor care au venit să își ia rămas bun de la „Stăpânul Moldovei”, iar pentru asta ar fi încasat de la 10.000 de euro în sus pentru momentul care a înduioșat lumea interlopă, scrie Cancan.ro.

Florin Salam, marele absent de la înmormântare

Deși nimeni nu se aștepta, Florin Salam s-a aflat printre marii absenți de la priveghiul fostului luptător. A explicat, pe rețelele sociale, motivul pentru care nu a putut să vină să își ia rămas bun de la Costel Corduneanu.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAlerta cu bomba la Aeroportul Chisinau. Un zbor a fost directionat la Iasi iar altul se invarte in aer
Articolul următorFost consilier prezidential: „Campania lui Cirstoiu a fost sabotata de PSD din prima zi. Totul a inceput cu sondajul dat de Pieleanu”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments