Iasul a rupt sirul ghinioanelor si s-a impus cu FC Voluntari, dupa 2 goluri facute cadou de portarul oaspetilor

0
52

Demoralizati dupa infrangerea de la Dinamo, arbitrajul execrabil a lui Hategan si accidentarea grea suferita de Luca Mihai, iesenii aveau doar varianta victoriei in meciul cu FC Voluntari din etapa a 5-a de play out.

Gazdele au deschis scorul prin Buș în minutul 13, iar ilfovenii au restabilit egalitatea dupa ce Nemec a trimis cu capul în minutul 50. Portarul oaspetilor Octavian Vâlceanu a iesit apoi la rampa cu doua gafe monumentale.

Acesta a avut o ieșire hazardata la o centrare din flancul stâng al atacului ieșean si a scapat mingea in fata lui Stefanovici, care a profitat de sansa. În minutul 83, acelasi Valceanu a întârziat să degajeze mingea din propriul careu, iar când a făcut-o, l-a lovit direct pe Harrison, iar mingea a sărit în poartă. In minutele de prelungire, centralul Istvan Kovacs a anulat un gol al oaspetilor dupa un fault asupra lui Todorovski.

Iesenii au egalat Voluntariul in clasament si sunt optimisti inaintea meciului cu U Cluj din deplasare.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSondaj PSD: Bogdan Cojocaru este favorit la CJ in fata lui Costel Alexe. Social democratii conduc si la Consiliul Local Iasi
Articolul următorUn parc fotovoltaic va asigura energie electrică pentru iluminatul public din Dobrovăț
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments