Raportul de activitate al primarului Mihai Chirica: „Scopul nostru rămâne același: să facem din Iași un oraș cât mai modern, cât mai curat, cât mai dezvoltat. Suntem o Capitală Culturală, suntem o Capitală Spirituală, suntem o Capitală Istorică”

0
1453

Primarul Mihai Chirica a prezentat raportul de activitate pentru anul 2023, moment in care s-au realizat investitii importante.

„Anul 2023 a fost un an complicat, marcat, pe de o parte, de un război absurd în apropierea granițelor noastre, de inflație și dificultăți economice, dar și, pe de altă parte, de o serie de reușite care sunt premise ale menținerii orașului nostru pe drumul cel bun pe care se află în ultimii ani.
Primăria Municipiului Iași vă mulțumește pentru că ați ajutat la modernizarea orașului nostru și în anul 2023. Prin plata taxelor și impozitelor locale ați contribuit la constituirea bugetului local care – alături de fondurile europene – ne-a permis să finalizăm o serie de proiecte importante și să demarăm altele noi.
Un plus cert este faptul că instituțiile administrative locale – Primăria și Consiliul Județean – au colaborat permanent, iar acest lucru este demonstrat de faptul că, împreună, am reușit să facem pași concreți pentru o serie de proiecte fundamentale pentru orașul și județul nostru, precum modernizarea Aeroportului, extinderea transportului public la nivel metropolitan și o serie de pași concreți pentru reabilitarea Filarmonicii și construirea unui nou sediu pentru Operă”.

Documentul complet Raportul de activitate al primarului MIhai Chirica pentru anul 2023

3.9 7 votes
Article Rating


Articolul precedentSaga de evadare din lumea dosarelor a Marelui Maestru, nea Relu, un David Copperfield al spațiului penalicesc. Tatăl spiritual al unei întregi generații de învățăcei combinatori.
Articolul următorAngajați ai companiei Antibiotice au donat sânge în cea de-a 25-a ediție a campaniei „Donează sânge! Pune suflet pentru viață!”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments