Simion trimite în Parlamentul European consulul Muntenegrului în România. Acesta zice că UE e cancer

0
89

George Simion trimite la Bruxelles pe Dimitrie Șerban Sturdza, consulul onorific al Muntenegrului în România. Acesta este pe loc eligibil pentru a ajunge la Bruxelles. Sturdza este un conspirașionist care crede că „UE e cancerul”

Pe loc eligibil pentru a intra în Parlamentul European se află Dimitrie Șerban Sturdza. El este pe poziția 5 pe lista AUR pentru Parlamentul European. AUR speră să aibă între 7 și 9 europarlamentari.

George Simion trimite la Bruxelles pe consulul Muntenegrului în România care zice că „UE e cancerul”

Sturdza se recomandă în docunmentele oficiale ca fiind diplomat și hotelier, iar de profesie este artist plastic.

Ca diplomat, Sturdza figurează și în acest moment drept Consulul Onorific al Muntenegrului în România, la Constanța.Macedonia de Nord a depus cererea de aderare la UE în martie 2004 și a primit statutul de țară candidată în decembrie 2005. UE a desfășurat prima sa conferință interguvernamentală cu Macedonia de Nord în iulie 2022.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO! Raportul final a arătat rezultatul verificării averii primarului Mihai Chirica: „Toată averea a fost justificată”
Articolul următorLista completă a localităților din România care vor mai avea păcănele: Iasul rămâne fără jocuri de noroc
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments