Care sunt cei noua candidați pentru Primăria Iași?

0
1904

Biroul Electoral Municipal Iasi a admis dosarele a 9 candidati pentru functia de primar al Iasului. Acestia sunt: Catalin Abalasei (Pro Romania), Cosette Chichirau (Curaj pentru Romania), Bogdan Balaniscu (PSD), Viorel Blajut (PSI), Mihai Chirica (PNL), Tudor Ciuhodaru (AUR), Marius Bodea (ADU), Ioan Sebastian Buduroi (LEU), Mihai Pintilei (PUSL).

Au fost respinse dosarele a 3 candidati: Dragomir Tomaseschi (SOS Romania), Andrei Ciuhodaru (REPER) si Ovidiu Moldovanu (independent). Acestia au avut probleme cu listele de semnaturi.

Care sunt cei noua candidați pentru Primăria Iași?

„Pe numeroase liste nu a fost trecuta localitatea de domiciliu a semnatarului”, a explicat BEM Iasi in cazul lui Andrei Ciuhodaru.

Pe aceleasi considerente s-a respins si dosarul celor de la SOS Romania, BEM Iasi precizand ca pe lista apareau persoane din alte localitati de langa municipiul Iasi.

1 1 vote
Article Rating


Articolul precedentDoi rinichi prelevati din Bulgaria au fost adusi cu avionul SMURD la Iasi
Articolul următorMarea evacuare din AUR: Zeci de candidați, șefi de organizații și membri au părăsit partidul extremist în ultimele trei luni, la pachet cu dezintegrarea ”polului suveranist”/ Cei mai mulți acuză comportamentul lui George Simion
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments