Elisabeta, fiica lui Costel Corduneanu, moștenește talentul sportiv al tatălui ei. Tânăra a fost medaliată la Chișinău

0
226

Elisabeta, fiica mijlocie a lui Costel Corduneanu, moștenește talentul sportiv al tatălui ei. Tânăra a participat la o competiție desfășurată la Chișinău.

Elisabeta Corduneanu muncește pentru ce își dorește, iar rezultatele se văd. Cu toate că și-a pierdut tatăl recent, tânăra a obținut rezultate impresionante la o competiție desfășurată cu puțin timp în urmă la Chișinău.Recent, Elisabeta a obținut o medalie de bronz la o competiție de gimnastică ritmică desfășurată la Chișinău. Grațiela, mama fetei a făcut publice rezultatele fetei, fiind mândră de reușită. Aceasta a postat mai multe videoclipuri cu evoluția fetei.Cu toate că Elisabeta nu practică de foarte mult timp gimnastică, talentul dovedește de ce este capabilă. În ultimii doi ani, fiica lui Corduneanu a câștigat mai multe medalii. În mediul online, internauții au felicitat-o și au menționat că tânăra a moștenit talentul tatălui său.

Costel Corduneanu a fost campion olimpic, specializat în proba de lupte libere. El a participat la Jocurile Olimpice de vară din 1992 și la Jocurile Olimpice de vară din 1996.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRezultate valoroase ale elevilor ieșeni la Olimpiadele naționale de Limba engleză, Limba germană și Limba rusă modernă
Articolul următorVIDEO! „M-a luat și poliția cu sarmalele tale!” | Momentul în care polițistul Valer Kovacs oprește un șofer care vorbea la telefon cu soția
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments