Iaşi: Doi bărbaţi, arestaţi preventiv pentru ultraj. Unul dintre ei a lovit doi poliţişti, celălalt i-a ameninţat cu moartea: „Te omor!”, „vă tai!”

0
55
Reprezentanti ai Politiei Nationale, ai Politei Locale, Jandarmeriei si Serviciului de Politie pentru Interventie Rapida, verifica participanti la trafic si pietoni dupa ora la care a intrat in vigoare interdictie de deplasare stipulata in ordonanta militara numarul 2, inTimisoara si in imprejurimi, luni, 23 martie 2020.

Doi bărbaţi din judeţul Iaşi au fost arestaţi preventiv pentru ultraj, după ce unul dintre ei a lovit doi poliţişti, iar celălalt a proferat ameninţări la adresa acestora. Incidentele au avut loc în contextul în care patrula de poliţie a intervenit în urma unui apel la 112 privind o faptă de distrugere.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii luni de către Parchet, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, judeţul Iaşi, au propus arestarea preventivă, iar judecătorii eu emis mandate de arestare pre numele a doi bărbaţi inculpaţi pentru ultraj.

Iaşi: Doi bărbaţi, arestaţi preventiv pentru ultraj. Unul dintre ei a lovit doi poliţişti, celălalt i-a ameninţat cu moartea: „Te omor!”, „vă tai!”

„Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că: în data de 06.05.2024, în jurul orei 05:15, M.D. l-a lovit cu pumnul în zona capului pe agentul de poliţie C.G.B., ulterior lovindu-l cu palma peste ochi pe agentul de poliţie C.R.D., în timp ce aceştia îşi exercitau atribuţiile de serviciu, ambele persoane vătămate suferind leziuni care au necesitat 1-2 zile îngrijiri medicale. În data de 06.05.2024, în jurul orei 05:20, G.C.M. i-a ameninţat cu acte de violenţă pe agenţii de poliţie C.G.B. şi C.R.D., în timp ce aceştia îşi exercitau atribuţiile de serviciu, spunându-le: „te omor!”, „vă tai!”, „C., dacă ajung la tine…”, provocându-le o stare de temere”, se arată în documentul citat.
Reprezentanţi ai Parchetului au precizat pentru News.ro că faptele au avut loc în contextul în care cei doi agenţi interveniseră în urma unui apel la 112 prin care fusese reclamată distrugerea unui geam.
0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO| Un șofer și-a distrus mașina după ce a fost verificat de polițiști
Articolul următorVIDEO! Lansarea Candidaților PSD la Primaria Iași și Consiliul Local Iași. Bogdan Balanișcu va candida la Primărie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments