Peste 100 de designeri, 300 de fotomodele, cel mai mare catwalk din țară, la Palas Iași: toate surprizele anunțate de Romanian Fashion Week

0
44

Peste 100 de designeri, 300 de fotomodele, cel mai mare catwalk din țară, la Palas te 100 de designeri tineri și consacrați, 300 de fotomodele, peste 500 de ținute, cel mai impresionant catwalk din țară, cu o lungime de aproximativ 50 de metri și panouri cu mii de leduri. Așa poate fi descris, pe scurt, Romanian Fashion Week, care va avea loc în parcul Palas din Iași, în perioada 24 – 26 mai 2024. Organizat în cadrul Romanian Creative Week (RCW), cel mai mare eveniment dedicat industriilor creative din UE, a atins, anul acesta, 25 de ani de când a fost organizat pentru prima dată la Iași. De atunci, sute de designeri au dat trendul în fashion, iar alte câteva sute de designeri debutanți s-au lansat în industrie de pe catwalkul din capitala Moldovei.

Peste 100 de designeri, 300 de fotomodele, cel mai mare catwalk din țară, la Palas Iași: toate surprizele anunțate de Romanian Fashion Week

„Marcăm, astăzi, începutul Romanian Fashion Week și al celui de-al șaselea pilon al Romanian Creative Week, New Media District, curatoriat de Andrei Cozlac, evenimente care vor începe concomitent vineri, 24 mai, de la ora 20.00. Romanian Fashion Week va fi o explozie de lumină, vor fi două secțiuni de modă, iar vineri începem cu tinerii designeri. Toate cele patru universități de design din țară, precum și Universitatea de Design de la Chișinău vor fi prezente pe podiumul de la Iași. Incluzând designerii din universități, Romanian Fashion Week aduce, anul acesta, peste 100 de designeri la Iași și observ atât de multă emoție, mai ales în secțiunea de debut. Vă invit să fiți alături de ei, să îi aplaudați, să le dați curaj, pentru că sunt la început de carieră și, chiar dacă prezintă poate doar un outfit pe podium, pentru ei este un vis împlinit. Iașul este extraordinar, publicul este fantastic, iar la această ediție avem cel mai mare trafic de spectatori în toate locațiile propuse și, după cum știți, am amenajat mai multe locații decât în edițiile precedente.”, a declarat Irina Schrotter, în cadrul conferinței de presă organizate joi, 23 mai, de Romanian Creative Week.

Ne-am alăturat festivalului Romanian Creative Week încă de la început, odată cu prima ediție din 2021, și suntem încântați să susținem în continuare această inițiativă care aduce numeroase oportunități de implicare în activități creative, schimburi de idei, proiecte inovatoare, de-a lungul celor 12 zile care celebrează creativitatea românească. Palas este locul care adună oamenii pentru experiențe unice, iar implicarea noastră în cadrul festivalului confirmă misiunea pe care ne-am asumat-o atunci când am realizat acest proiect. Romanian Creative Week a format o comunitate de oameni care au reușit împreună să realizeze nu doar un eveniment interdisciplinar și complex al industriilor creative, ci și o platformă care adună, an de an, profesioniști din domenii variate, antreprenori, artiști, dar mai ales, public numeros de toate vârstele”, a declarat Gabriel Iaţco, Shopping Center Manager Palas.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentS-a demarat prima etapa de amenajare a parcului de agrement din zona lacului Ezăreni
Articolul următorBasescu anunta ce-i asteapta pe romani dupa alegeri: „Urmeaza o crestere enorma de taxe”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments