Un tânăr fără permis s-a urcat la volan, a lovit o mașină parcată în comuna Bârnova și a fugit de la locul accidentului deși se putea întâmpla o tragedie. A fost ajutat de un consătean să fugă și a abandonat mașina într-o pădure

0
1221
masina lovita de Andrei Lucian Angiuc
Andrei Lucian Angiuc

Scene rupte din filme în comuna Bârnova, satul Păun. Un tânăr inconștient s-a urcat la volanul unui BMW chiar dacă nu deținea permis de conducere și a lovit puternic o mașină care era parcată regulamentar. Doar o minune a făcut ca bărbatul care se afla la nici jumătate de metru să nu fie lovit grav. Victima a povestit cu lux de amănunte coșmarul prin care a trecut în urmă cu două zile.

„Eram în jur de ora 18.00, pe data de 8 mai în satul Păun. Scoteam cumpărăturile împreună cu logodnica mea din mașină când un BMW se îndrepta cu viteză spre mine. În doar câteva fracțiuni de secundă am auzit cum logodnica mea mi-a zis să am grijă și acea mașină a lovit puternic portiera. Șoferul nici măcar nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat. Și-a văzut pur și simplu de drum”, a spus Mihai Sarbu,proprietarul masinii lovite, un BMW alb cu numar de inmatriculare IS 75 SRB.

Un tânăr fără permis s-a urcat la volan, a lovit o mașină parcată în comuna Bârnova și a fugit de la locul accidentului deși se putea întâmpla o tragedie. A fost ajutat de un consătean să fugă și a abandonat mașina într-o pădure

În acel moment, victima a sunat la 112 pentru a anunța producerea incidentului. Având în vedere faptul că nu au fost victime omenești, iar șoferul a fugit de la locul accidentului, polițiștii nu au avut ce să constate la fața locului în afară de distrugerea automobilului parcat regulamentar.

La scurt timp de la producerea incidentului, tânărul care se afla la volanul BMW-ului gri IS 69 BGN, ar fi cerut ajutorul unui cunoscut să ascundă mașina și tot ceea ce s-a întâmplat.

„Ulterior, am aflat că la volanula celei mașini se afla Andrei-Lucian Angiuc, domiciliat in sat Paun(com Barnova) care a încercat prin diferite persoane cunoscute să mă determine să renunț la plângerea făcută la poliție deoarece el nici măcar nu avea permis, iar mașina nu îi aparținea. Mai mult decât atât, după ce m-a lovit, a condus mașina în continuare, până când a abandonat-o în pădure. Se poate vedea clar că nu mai are nici oglinda pe partea în care m-a lovit”, a spus Mihai Sarbu.

Victima a mai aflat faptul că proprietarul BMW-ului s-ar fi aflat și el în mașină în momentul producerii accidentului.

CamScanner 05-09-2024 14.53

„Nu este posibil ca astfel de persoane inconștiente să circule așa pe drumuri. Dacă mergea cu jumătate de metru mai aproape mă lovea din plin. Nici nu vreau să-mi imaginez ce mi se putea întâmpla! Am de gând să merg mai departe, să îi depun plângere pentru ca astfel de evenimente să nu se termine cu un final nefericit”, a conchis Mihai Sarbu.

5 2 votes
Article Rating


Articolul precedentVa fi construit un centru urias de colectare a deseurilor la CUG
Articolul următorVIDEO! PNL Iași a intrat în campanie electorală. Candidații au pus primele afișele electorale
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments