Gruparea din Copou continua transferurile pentru noul sezon. Iesenii au semnat astăzi cu 3 jucători din Portugalia

0
100

Fundașul central Guilherme Soares s-a născut la data de 8 februarie 2001. Acesta a evoluat de 28 de ori în sezonul trecut la Oliveirense, formație din liga secundă a Portugaliei, echipă pentru care a marcat un gol. Este și fost internațional de juniori al lusitanilor.

Tot din liga secunda portugheza vine si Claudio Silva, un fundaș central de picior stâng. Născut la data de 29 iunie 2000, cu talia de 1,88 m, a evoluat de 30 de ori în sezonul trecut la Feirense, formație din liga secundă a Portugaliei, fiind căpitanul echipei. Ca junior, a făcut parte din lotul celor de la FC Porto care a câștigat UEFA Youth League în 2019.

Poli l-a inregimentat si pe Goncalo Teixeira, un atacant lateral, născut la data de 24 noiembrie 1999. Fotbalistul de origine portugheză, cu talia de 1,79 m, a evoluat de 37 de ori în sezonul trecut la FC Lank Vilaverdense, formație din liga secundă a Portugaliei, echipă pentru care a marcat 3 goluri, bifând și 7 pase decisive.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMuraru: România se află pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte îndeplinirea criteriilor de admitere în programul Visa Waiver / ”Mai avem o serie de măsuri de securitate de îndeplinit”
Articolul următorA murit reputatul chirurg iesean, prof.dr. Teodor Stamate
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments