Se lucrează intens pe A7 dar pe A8 sunt intarzieri mari

0
4635

Autostrazile care vor lega Iasul de celelalte zone ale tarii par sa prinda contur. Potrivit autoritatilor, pe A7 se lucreaza intens, aceasta fiind singura autostrada la care se lucreaza integral si simultan.

In schimb, pe A8 lucrurile sunt mai intarziate, insa autoritatile spera ca luna viitoare sa aiba loc dezbaterea publica pentru sectorul Ungheni – Iasi – Tg Neamt iar apoi sa fie obtinut avizul de mediu.

Se lucrează intens pe A7 dar pe A8 sunt intarzieri mari

Adrian Covăsnianu – fost secretar de stat Ministerul Transporturilor: „Păi pe A7, in principiu, se lucreaza. Adica lucreaza atat Umbrarescu cat si ceilalti antreprenori. Se accelereaza pe loturile promise spre dare in lucru anul acesta, in exploatare. Referitor la A8, speram ca luna viitoare sa avem acea dezbatere publica pe sectorul Ungheni – Iasi -Tg Neamt si ulterior sa avem obtinut acordul de mediu. Asta creand premisele de lansare a viitoarei licitatii, ca va fi proiectare si executie, ca va fi doar executie, urmeaza sa se ia o decizie. Eu cred ca, conditionat de obtinerea acordului de mediu in vara aceasta catre sfarsitul anului se creeaza permisiunea de lansare a executiei”.

2 4 votes
Article Rating


Articolul precedentUn produs creat de studenții de la USV Iași va reprezenta România la faza internațională a competiției Ecotrophelia, de la Paris
Articolul următorSocial democratii rad de liberali dupa ce au castigat judetul Suceava
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments