VIDEO! Copil de 11 ani, bătut pe stradă de un bărbat, în miezul zilei. Motivul halucinant pentru care agresorul și-a ieșit din fire

0
144

Imagini șocante surprinse în orașul Iaşi. Un copil de numai 11 ani a fost bătut violent de un adult, pe stradă, în plină zi. Motivul, care nu poate fi explicat logic de nimeni, a fost că victima l-ar fi stropit pe copilul bărbatului cu… un pistol cu apă. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat. Acesta a reclamat faptul că fiul său, în vârstă de 11 ani, a fost lovit de către o persoană. De altfel, bărbatul a depus și plângere penală, relatează observatornews.ro.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că băiatul se afla într-un parc de joacă din municipiul Iași, iar la un moment dat ar fi fost lovit de către un bărbat. Martorii spun ca acesta i-ar fi reproșat băiatului faptul că i-ar fi stropit copilul cu un pistol cu apă.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut incidentul, ulterior urmând a fi dispuse măsuri legale.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFostul viceprimar al Harlaului a fost prins in flagrant de DNA cand primea 30.000 de euro ca sa intervina pe langa un primar
Articolul următorAccident cu patru maşşini pe DN 28, în judeţul Iaşi / Şase persoane au fost rănite
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments