Video | Un cunoscut influencer american nu intelege de ce turistii nu vin sa viziteze Iasul

0
132

Christian Grossi este un cunoscut influencer american cu 1,5 milioane de abonati pe TikTok si 50 milioane de aprecieri cat si 800.000 de urmaritori pe Instagram. Acesta viziteaza diverse locuri din lume iar in Romania a ajuns de cinci ori pana acum.

In aceasta luna, tanarul a venit pentru prima oara in Iasi si a vizitat mai multe obiective turistice din oras. Intr-o dimineata, americanul a vazut Palatul Culturii si Gradina Palas.

„Nu poti compara niciodata orasele europene cu cele americane. Stau pe o banca europeana la ora 7.30 in fata unui palat infricosator. Am mers pana in fata palatului si nu exista securitate, nu exista nimic”, a spus Christian Grossi.

Acesta a crezut ca Gradina Palas apartine de Palatul Culturii. Tusitul american sustine ca nu a auzit niciodata despre Iasi desi a vizitat Romania de mai multe ori.

„Am venit in aceasta tara de 5 ori si nu am auzit despre acest oras. Ce este in neregula cu acest oras”, s-a intrebat americanul.

Video: TikTok/Christian Grossi

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVideo – Clipe de groază pentru pasagerii unui autobuz al CTP Iași
Articolul următorUn nou liceu va fi construit la Iași: 12 construcții vor fi demolate pentru a face loc unității de învățământ
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments