Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, acuzat ca ia decizii in beneficiul familiei lui Mircea Geoana

0
49

Ministrul Sanatatii Alexandru Rafila este acuzat ca ar lua decizii ce ar aduce bani grei familiei lui Mircea Geoana. Mai exact, prin Planul National pentru dezvoltarea studiilor clinice in Romania vor fi favorizati sponsorii fundatiei familiei Geoana.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu sustine ca prin intermediul acestui plan se doreste triplarea studiilor clinice in Romania, fara a se specifica ce masuri vor fi adoptate pentru prevenirea influentarii rezultatelor studiilor in favoarea intereselor sponsorilor. Practic, deputatul spune ca in acest mod companiile farmaceutice care sponsorizeaza fundatia familiei Geoana vor fi direct favorizate, ceea ce duce la un conflict de interese. Intr-o interpelare publica, deputatul USR ii cere ministrului Sanatatii Alexandru Rafila sa raspunda acuzatiilor legate de „tunul studiilor clinice”. ”Rafila lucreaza pentru pacienti sau pentru industria Big Pharma?” se intreaba Emanuel Ungureanu in interpelare, in care sustine ca ministrul a luat decizii care ar putea baga bani in buzunarele familiei Geoana.

1 1 vote
Article Rating


Articolul precedentUn barbat de 55 de ani a murit in timp ce se afla în trenul Regio Bacau – Suceava Nord
Articolul următorCine a fost singurul Patriarh al României care a fost căsătorit şi a avut copii. A rămas în memoria românilor prin celebra replică: „Hristos este sovietic”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments