O tânără din Piatra Neamț își testează relația la ”Insula Iubirii”. Cine este Iustina Loghin

0
2327

Pietreanca Iustina Loghin, una dintre concurentele emisiunii „Insula Iubirii”, sezonul 8, a captivat rapid atenția publicului datorită înfățișării sale și personalității extrovertite.

Împreună cu partenerul ei, Cornel Luchian, formează un cuplu care a stârnit interesul telespectatorilor încă din prima ediție.

Deși există o diferență semnificativă de vârstă între ei, relația lor puternică și armonioasă a fost evidentă, venind pe insulă logodiți și cu planuri de nuntă bine stabilite.

Iustina Loghin a fost deschisă și sinceră încă de la castingul emisiunii, împărtășind detalii despre viața sa personală și relația cu Cornel. Un aspect interesant pe care l-a dezvăluit este faptul că este adepta operațiilor estetice.

Până la vârsta de 26 de ani, Iustina a trecut prin două intervenții: o rinoplastie și un implant mamar. Aceste dezvăluiri au stârnit curiozitatea fanilor, mulți dorind să vadă cum arăta înainte de aceste intervenții.

Pe contul său de Instagram, Iustina a postat mai multe fotografii din 2018, înainte de a-și face rinoplastia și implantul mamar. În acele imagini, Iustina avea un look diferit, cu părul scurt și blond. De-a lungul timpului, ea a renunțat la această culoare deschisă, optând pentru o nuanță de șaten.

Iustina și Cornel au stabilit data nunții înainte de a veni la „Insula Iubirii”. Cei doi și-au făcut deja primele jurăminte după un an de relație și au planuri serioase împreună. La castingul pentru cel de-al optulea sezon al emisiunii, Iustina a dezvăluit că au dat avans pentru toate pregătirile de nuntă, declarând: „Cea mai minunată zi din viața mea va fi ziua nunții mele”.

Cererea în căsătorie a fost una inedită. „Cam după cinci luni m-a cerut. Eram în mașină, inelul era pe bancheta din spate. Eu am vrut să iau ceva de acolo și l-am găsit. El mi-a spus să nu deschid, că e pentru cineva drag. Primul meu gând a fost: «Oare are pe cineva mai drag decât mine?!»” a povestit Iustina. Cornel a completat: „A trebuit să mă opresc să o cer în căsătorie în momentul ăla, în mașină, pentru că nu a mai avut răbdare!”

Cei doi au venit pe insulă convinși că vor rezista tentațiilor și vor pleca tot împreună. „Insula Iubirii reprezintă testul suprem, după asta putem să facem nuntă și copii!”, a declarat Cornel.

Timp de 21 de zile, participanții vor fi departe de partenerii lor, dar aproape de cele mai seducătoare ispite. Zeci de camere de filmat vor capta toate trăirile și momentele lor, asigurând că nimic nu va rămâne ascuns.

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentCe se mai întâmplă pe la Perfectura muncipiului de giudeț, de când a plecat Cojo în bejenie? Mai nimic.
Articolul următorDepozite la termen și carduri de credit: combinația perfectă?
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments