VIDEO!Socant! Tentativa de asasinat asupra fostului presedinte american Donald Trump.Atacatorul , ucis de o echipa de lunetisti a Serviciilor Secrete

0
296
Donald Trump, in timp ce este evacuat de Secret Service

UPDATE-CNN a anuntat, ca atacatorul a fost ucis, alta persoana participanta la miting si-a pierdut viata, in timp ce o a doua e ranita grav. Presa americana sustine ca ar fi vorba de 6-7 focuri de arma trase asupra pupitrului de unde isi tinea discursul Donald Trump.

 

Atac socant la mitingul lui Donald Trump! Fostul presedinte american a fost evacuat in timp ce sangera, dupa mai multe focuri de arma. Imaginile il arata pe Trump facand o grimasa si ducandu-si speriat mana la ureche, inainte de a se feri, in momentul in care au izbucnit impuscaturile. Acesta parea sa aiba sange pe urechea dreapta, dar tot a ridicat un pumn victorios, in timp ce era evacuat de Serviciile Secrete.

Donald Trump

Fostul presedinte Donald Trump, candidat republican la alegerile americane din noiembrie, a fost evacuat de la un miting de campanie in Pennsylvania, cu sange la urechea dreapta, dupa multiple focuri de arma. Fostul presedinte american s-a ascuns sub pupitrul de unde vorbea,pe scena intervenind de urgenta Serviciile Secrete.

Donald Trump este in siguranta, a anuntat la scurt timp un purtator de cuvant al Secret Service, serviciul insarcinat cu securitatea presedintilor si fostilor presedinti.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCezar Crețu și Bogdan Pavel, în finala probei de dublu la Concord Iași Open
Articolul următorAccident la Bordea după ce un șofer a adormit la volan
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments