Avocat Gianina Vera Poroșnicu: „Consider că merită să treci prin astfel de încercări, oricât de dificile ar fi, dacă la capătul lor poți vedea solidaritatea umană”

0
286
Cuvânt de mulțumire pentru gesturile de solidaritate primite din partea clienților cabinetului și a prietenilor
În decurs de o săptămână de la știrea perchezițiilor care au avut loc la sediul principal și la sediile secundare ale cabinetului de avocatură al cărui titular sunt, am primit aproape 600 de mesaje pe WhatsApp, în jur de 500 de alte mesaje pe e-mail, telefoane, toate fiind de încurajare și susținere.
Vă mulțumesc pentru gândurile bune! Vă mulțumesc pentru încredere!
Nu există nimic mai tămăduitor decât apropierea umană, chiar și prin cuvinte sau imagini (icoane, fotografii sugestive etc.).
Consider că merită să treci prin astfel de încercări, oricât de dificile ar fi, dacă la capătul lor poți vedea solidaritatea umană.
Mulțumesc celebrului meu client, Ion Clămparu! Mulțumesc celebrului „General” de la Bacău! Mulțumesc clientului și prietenului meu, eroul din Londra, Florin Morariu! Mulțumesc clienților care m-au sunat din arestul Poliției, din Penitenciare, din arest la domiciliu, etc!
Mulțumesc lui Adrian Lăcătușu (zis Lunetistul) pentru versurile frumoase și încurajatoare pe care mi le-a scris! Când le-am citit pe toate, m-am umplut de bucurie!
Mă consider un om puternic, dar m-au emoționat profund și recunosc acest lucru.
Supranumele meu este „Avocata Diavolului”, atribuit de presă după ce l-am apărat pe Ion Clămparu în procesele sale împotriva statului român. Acest supranume m-a onorat și mă onorează în continuare, indiferent de context. Un supranume dă forță numelui, dar numai acelui nume care a intrat puternic în conștiința publicului.
Propriile mele experiențe cu justiția nu pot decât să mă aducă mai aproape de clienții mei, iar problemele mele personale cu fiscalitatea din România nu au legătură cu aceștia.
Astfel, consider că NU este prilej de îngrijorare și atrag atenția că ceea ce scrie presa de scandal este tendențios și deplasat, fabricat în scop comercial, pentru a vinde acele fițuici pseudoziaristice, iar acele publicații vor fi date în judecată.
Mulțumesc prietenului din Roman care mi-a trimis acest mesaj: „Gândește precum o regină. Unei regine nu îi este teamă de eșec. Eșecul nu este decât o treaptă către măreție.” – Oprah Winfrey.
Mulțumesc anchetatorilor mei că au fost drepți și umani și le răspund cu zicerea Sfântului Anton: „Răul nu este atât de rău atunci când treci prin el”. Mă rog pentru ei și pentru toți ai mei.
Vă rămân aceeași persoană loială!
Dumnezeu să ne țină pe toți uniți!
0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentȚEAPĂ Terheș candidează la Cotroceni contra lui Simion. Șeful AUR i-a dat un job de 10.000€ la UE
Articolul următorMașina ministrului Familiei s-a răsturnat după un accident pe Valea Oltului. Natalia Intotero a fost dusă la spital
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments