Axa rutieră Suceava – Iasi a ajuns la 97% din execuție

0
138

Șantierul Axei Rutiere Suceava – Iași, o lucrare de mare anvergură, care privește peste 75 de kilometri de drum județean, pe două tronsoane, este foarte aproape de final, stadiul de execuție fiind de 97%.

Cel mai important pentru suceveni este că, deja circulă pe un drum modernizat, DJ 208 limită județ Iași – Budeni – Dolhasca și DJ 208A. Proiectul a suferit multe intarzieri din cauza faptului că primul contract a fost un fiasco în primul rând pe fondul conduitei lipsite de profesionalism a Supervizorului, care nu a putut fi înlocuit, conform declaratiilor constructorului.

În al doilea rând, impunerea condiției de ajustarea a prețurilor doar după 365 zile de la semnarea contractelor a creat dificultăți majore pentru antreprenor, în condițiile în care, începând cu anul 2020, prețurile au înregistrat o creștere accelerată. Toate acestea au dus la decalaje majore insa lucrarea se apropie de final.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAutomatele iau banii și nu dau biletele. Bancnotele rămân în aparate și călătorii sunt certați de angajații CTP Iași că merg fără bilet
Articolul următorDoftorul de constipațiuni Consticănescu vă cerșește semnături să ajungă capu’ la stat.
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments