Compania de Transport Public Iași începe luni distribuția cardurilor pentru pensionari

0
916

Începând de luni, 12 august, Compania de Transport Public  Iași demarează distribuirea cardurilor electronice pentru pensionari!

Distribuim aceste carduri în patru puncte de vânzare, situate în:
-Zona Gării
-Munca Invalizilor din Păcurari
-Mircea cel Bătrân
-Nicolina

Programul de eliberare a cardurilor: Luni – Vineri

Distribuirea cardurilor se va face în funcție de zona în care locuiți, conform adresei din buletin sau cartea de identitate. Fiecare beneficiar va fi arondat centrului de distribuție din zona sa.
În Zona Metropolitană, primăriile locale vor decide acordarea acestor facilități.

În total, vom distribui 42.000 de carduri dedicate seniorilor, fiecare fiind inscripționat cu numele și prenumele beneficiarului.

Validarea cardurilor se va face în mijlocul de transport cu care se efectuează călătoria. Acesta este doar începutul tranziției către un sistem de transport public mai modern și eficient.

Cardurile electronice vor înlocui treptat biletele tradiționale, oferind mai mult confort și ușurință în utilizare pentru toți călătorii – fie că sunt călători fideli, ocazionali, elevi, studenți, pensionari sau turiști.

2.7 3 votes
Article Rating


Articolul precedentS-a facut dreptate! In urma deciziei TAS Ana Maria Bărbosu primește medalia de bronz la sol
Articolul următorMisiune de urgenta a elicopterului SMURD Iasi! Un bărbat rănit într-un incendiu a fost transportat la Spitalul „Sf.Spiridon”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments