Dedeman deschide birouri IT in Iasi, Bacau si Bucuresti

0
118

Un nou proiect al fratilor Paval detinatorii magazinelor Dedeman. Compania a anuntat lansarea proiectului DedeTech, prin care oferă noi oportunități pentru profesioniștii din domeniul IT.

“Inovăm și ne angajăm să creăm oportunități pentru cei talentați în tehnologie, care fac diferența prin pasiune și dedicare. Viziunea ne ghidează către dezvoltarea domeniului IT pentru unul dintre cele mai iubite branduri românești. Ne dorim să contribuim la potențialul activității în cadrul companiei Dedeman prin dezvoltare software și migrarea către digitalizare. Suntem în căutare de colegi care au la bază integritate, viziune și muncă în echipă”, a anuntat compania.

Se cauta specialisti in software development, Cyber Security, QA&Support, Design, System Admin si Project Management. Acestia vor fi angajati in birourile din Iasi, Bacau si Bucuresti.

Pe laga salariile atractive pe care compania le promite, lucrul in cadreul DedeTech vin la pachet cu alte avantaje precum aparatura de ultima generatie, beneficii credite bancare, bonusuri de performante sau birouri confortabile.

Prin această inițiativă, Dedeman își propune să revoluționeze infrastructura digitală a companiei, axându-se pe optimizarea proceselor de logistică și e-commerce aferente celor 62 de magazine din țară.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentO saptamana fara apa calda pentru iesenii racordati la sistemul centralizat
Articolul următorAlysha Newman: De la OnlyFans la podiumul olimpic – O poveste controversată
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments