Doctorițele de la Spitalul Sf. Pantelimon acuzate de omor au fost eliberate și pot să revină la muncă

0
35

O noua decizie controversata a justitiei. Cele două doctorițe de la Spitalul Sf. Pantelimon acuzate de procurori de omor calificat au fost puse in libertate. Curtea de Apel București le-a admis contestația la măsura arestului preventiv. Decizia instanței este definitiva si nu prevede nicio masura restrictiva pentru continuarea profesiei.

„În baza art. 204 Cpp admite contestațiile formulate de către inculpate împotriva încheierii Tribunalului București din 8 august 2024. Desființează încheierea atacată și rejudecând în fond decide: în baza art. 227 alin. 1 Cpp respinge ca neîntemeiată propunerea de luare a măsurii arestării preventive. Dispune punerea de îndată în libertate a contestatoarelor inculpate dacă nu sunt reținute în alte cauze. Definitivă”, se precizeaza in decizia instantei.

Va reamintim ca, în 8 august, Tribunalul Bucuresti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a doctorițelor Mirela Păiuș și Maria Miron de la Spitalul „Sfântul Pantelimon” fiind acuzate de procurori de omor calificat în cazul unui pacient de 54 de ani din Secția ATI.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn copil olimpic la romana si matematica a fost salvat de medicii Spitalului de Neurochirurgie Iasi dupa ce a fost diagnosticat cu o tumora cerebrala
Articolul următorMinisterul Justitiei primeste 7 milioane euro pentru achitarea onorariilor avocatilor din oficiu, a expertizelor tehnice, contabile si onorariilor curatorilor dispuse prin incheierile de sedinta
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments