Energie și emoție: imnul României, intonat de patru ori la Stuttgart pentru dansul sportiv ieșean

0
94
În perioada 13-17 august 2024, orașul Stuttgart, din  Germania, a găzduit cea mai mare competiție de dans sportiv din lume: German Open Championships (GOC) – competiție de tradiție, ajunsă la a 36-a ediție, structurată atât pe categorii de vârstă, cât și pe secțiuni specifice (secțiunea Latino, secțiunea Standard și cea de 10 dansuri).
Anul acesta, ACS Dance Energy  din Iași a fost reprezentat de 3 perechi care au obținut 4 medalii de aur și 2 de argint:
1. Tudor Colbu & Ilinca-Maria Molocia: tripli campioni naționali în 2024 la categoria 6-9 ani (secțiunile Latino, Standard și 8 dansuri)
2. Iannis-Andrei Sabie-Cristel & Ana Colbu (pereche mixtă: Club Sportiv Noblesse și Club Sportiv Dance Energy): tripli vicecampioni naționali în 2024 la categoria 10-11 ani (secțiunile Standard, Latino și 10 dansuri)
3. Eduard Andrei  Coșofreț & Alexia Maria Mihai (pereche mixtă între cluburile: Dance Energy Iasi și Bucovina Dance Suceava) – medaliați cu bronz la Campionatul Național de Dans Sportiv 2024, categoria Junior 2, Latino.
Rezultate obținute la German Open Championships, Stuttgart, 2024:
14 august 2024:
–  Juvenile 2  8 dansuri –
    Medalie de aur:
Iannis-Andrei Sabie-Cristel & Ana Colbu (din 37 de perechi participante)
15 august 2024:
– Juvenile 1 Latino –
 Medalie de argint:
Tudor Colbu & Ilinca-Maria Molocia (din 21 de perechi participante);
– Juvenile 1 6 dansuri –
 Medalie de aur:
Tudor Colbu & Ilinca-Maria Molocia (din 18 perechi participante);
16 august 2024:
– Juvenile 2 Standard –
 Medalie de argint:
Iannis-Andrei Sabie-Cristel & Ana Colbu (din 34 de perechi participante);
– Junior 2, Latino –
Locul 10 –
Eduard Andrei Coșofreț și Alexia Maria Mihai (din 127 de perechi participante)
17 august 2024:
– Juvenile 1 Standard –
 Medalie de aur:
Tudor Colbu & Ilinca-Maria Molocia (din 18 perechi participante);
–  Juvenile 2 Latino –
 Medalie de aur:
Iannis-Andrei Sabie-Cristel & Ana Colbu (din 55 de perechi participante).
„Suntem împliniți și mulțumiți, având în vedere performanțele sportivilor noștri, atât în ceea ce privește medaliile obținute, cât și din perspectiva calității dansului prezentat. Anul acesta se împlinesc 12 ani de la prima medalie de aur obținută de clubul nostru la această prestigioasă competiție și se pare că am reușit să marcăm momentul tot printr-o formulă performantă: 4 medalii de aur și 2 medalii de argint.
    Toate acestea nu ar fi fost posibile fără o echipă bine închegată (sportivi – antrenori – părinți), fără constanță în procesul de pregătire și, bineînțeles, fără o viziune dezvoltată pe termen lung.”
(Andreea Necula – Antrenor ACS Dance Energy )
0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentColecții de cărți, rechizite pentru școlari, produse de papetărie, dar și surprize pregătite de organizatori, la târgul EXCELSIOR de la Palas
Articolul următorCine este premier în Guvernul AUR ”din umbră”. George Simion vrea ministru de Interne un fost polițist, dat afară din sistem
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments