INIMO, un spectacol caritabil pentru 10.000 de copii

0
77

Peste 10.000 de copii vor putea merge la scoala datorita bunavointei iesenilor care vor veni la spectacolul Inimo, cel mai mare festival internațional caritabil din Europa, dedicat vieții, copiilor născuți, nenăscuți și întregii familii. Timp de patru zile, iesenii sunt asteptati pe stadionul Universitatii Stiintele Vietii din Iasi pentru a-i asculta pe cei mai cunoscuti artisti.

În perioada 15-18 august, Preotul Dan Damaschin organizează a treia ediție a Festivalului caritabil Inimo, prin care se dorește ajutorarea a peste 10 mii de copii orfani sau cu posibilități materiale reduse, aflați în grija Asociației „Glasul Vieții” România.

Dan Damaschin, Preot Misionar:

„Accesul se face cu inima, se fac donatii simbolice pentru 4-5 ore de spectacole cu artisti din tara si de peste Prut. Pensionarii, elevii, studentii si copii sunt invitati sa faca o donatie de 50 de lei pentru a ajuta un copil sa aiba un ghiozdan la scoala. Adultii au o donatie de 100 de lei si avem o multime de pachete unde un copil poate intra in posesia unei gecute, a unei perechi de incaltari Inimo, a unui trening”.

Voltaj, Stefan Banica, Horia Brenciu si Connect-R sunt doar cativa dintre artistii care vor urca pe scena INIMO.

Constantin Sturzu, Purt.Cuv.Mitropolia Iasi

„Prin acest eveniment de factura artistica si poate veni in ajutorul celor care sunt mai necajiti dintre noi.”

Anul acesta evenimentul este organizat pe arena USV Iasi.

Vasile Stoleru, Prodecan USV Iasi

„Noi avem foarte multe evenimente la universitate incepand cu luna septembrie pe arena din USV si noi suntem o universitate care mergem spre educatie. Conteaza foarte mult zona de educatie a tinerilor si cei care primesc in momentul de fata un ajutor din partea parintelui si ei vor face peste 4-5 ani de zile sa faca acelasi lucru. Asta inseamna ca ai capacitatea de discerne si a duce mai departe ceea ce face parintele in momentul de fata”.

În luna martie, preotul Dan Damaschin și Asociației „Glasul Vieții” au deschis primul centru socio-medical gratuit din România, dedicat mamelor, copiilor și tinerelor însărcinate cu posibilități materiale reduse.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPrimaria Iași a depus la Ministerul Economiei un proiect pentru obținerea finanțării in vederea contruirii unui centru SPA și modernizarea plajii Nicolina
Articolul următorRomânia nu vrea la război. Cum am ajuns cu 25.000 de ofițeri și soldați lipsă? Ce salarii se dau?
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments