Liria Events, bomba cu decibeli care toacă nervii locuitorilor din Aroneanu

0
1110

Deși se spune că omul sfințește locul, lucrurile se prezintă invers în cazul unor resorturi de agrement. Cu toate că se află pe malul lacului Aroneanu, unul dintre cele mai atrăgătoare din județul Iași, complexul Liria Events a devenit un coșmar pentru locuitorii comunei, fiind criticat dur și de către o mare parte din clienți.

Zilele trecute, Liria Events a marcat cu surle și trâmbițe pe Facebook împlinirea a șase ani de existență, eveniment imediat taxat de către locuitorii comunei Aroneanu. „6 ani de zgomot provocat de muzica dată la un volum mult prea mare. 6 ani de artificii noaptea târziu. 6 ani de indiferență față de locuitori. Mai degrabă ar trebui să ne mulțumiți că timp de 6 ani vă suportăm”, a postat Marius Mihai Cazacu, care a făcut precizarea că tocmai fusese blocat pe pagina restaurantului, în urma acestei “urări”.

Remarcile internautului din Aroneanu nu au rămas fără replică, mai mulți utitizatori din zonă dându-i totală dreptate. “Toate comentariile care nu le convin sunt șterse și blocat contul.. niște nesimțiți mai mari ca la Liria nu am văzut.. o mizerie de coteț atât cortul, cât mai ales pontonul ăla.. Din păcate noi ăștia care suntem afectați nu facem nimic în legătură cu nesimțirea asta”, a răbufnit și Silviu Corfa.

Nici din perspectiva clienților lucrurile nu stau mai bine pentru Liria Events, recenziile negative fiind foarte elocvente pentru condițiile oferite de local.

“Locație grozavă, amenajat decent, servire și bucătărie groaznică” – Mihai Dragomir

„La baie lipsește ventilația și miroase foarte urât oricât ar curăța. De altfel mă mir că ventilația lipsește pentru că este obligatorie. În restaurant de asemeni nu este niciun fel de ventilație pentru aer proaspăt. Atmosfera devine astfel foarte „încărcată” – Marius Atanasiu

“Slabă experiența de banchet. Lasă de dorit. Nu recomand” – Calinator

Concluzia este evidentă. Liria Events a reușit să profite de o locație specială, dar pentru comunitatea din Aroneanu a devenit o sursă de zgomot infernal, creând un disconfort uriaș, fără nici un pic de respect față de normele de bun simț care ar trebui să fie prioritare pentru o investiție cu impact atât de mare asupra celor care locuiesc în jur. Nu vorbim de o cabană izolată în pădure, ci de un complex de agrement plantat în mijlocul unei comune în care numeroase familii, tineri, copii și bătrâni încearcă să trăiască în liniște, fără să suporte avalanșele decibelice revărsate de evenimentele care umplu buzunarele patronilor, în detrimentul civilizației și respectului față de cetățeanul obișnuit.

Iar faptul că utilizatorii de pe Facebook care critică dezmățul din cei șase ani de existență ai Liriei Events sunt blocați pe pagina restaurantului spune totul despre disprețul cu care proprietarii acestui restaurant îi tratează pe toți cei care îndrăznesc să nu le ridice osanale.

Un comportament arogant, de joasă calitate morală, care se potrivește de minune cu spiritul localului!

5 2 votes
Article Rating


Articolul precedentKremlinul le cere rușilor să renunțe la aplicațiile de dating. De ce se teme Putin
Articolul următorOurțoiul cu tăte partidele se împăunează cu avizul pentru ăutostrada fantomă. Care numai chinejii ar putea s-o facă.
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments