Lucrarile la podetul Vamasoaia de pe soseaua Bucium vor fi finalizate in septembrie

0
85

Lucrările la podețul Vămășoaia de pe șoseaua Bucium vor fi finalizate în luna septembrie, a anuntat Primaria Iasi. Operatorii de utilități care dețineau infrastructură în zona respectivă au anunțat municipalitatea că au finalizat relocarea rețelelor, situație care deblochează astfel proiectul de reabilitare și modernizare a șoselei Bucium.

Pentru iluminatul public, lucrările vor fi finalizate în jurul datei de 15 septembrie.

În privința lucrărilor de asfaltare, acestea vor fi realizate etapizat, pe tronsoane, pentru a nu întrerupe în totalitate circulația. Astfel, conform graficelor stabilite cu constructorul, de la pasajul Socola și până la intersecția cu șoseaua Bârnova, lucrările de asfaltare vor fi finalizate până pe data de 15 septembrie, urmând ca restul de lucrări de asfaltare să fie gata până pe data de 1 octombrie.

De menționat că, toate lucrările de asfaltare vor avea loc, pe cât posibil, pe timpul nopții.

Investiția presupune modernizarea drumului, reabilitarea podului Bucium, modernizarea instalației de iluminat. Lucrările sunt executate de Conest SA, în cadrul unui contract în valoare de 22.022.406,96 lei cu TVA.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPodu Iloaiei, punctul zero pentru soferii ieseni. De 35 ani, judetul Iasi nu este in stare sa contruiasca o centura de ocolire a orasului
Articolul următorNoul portal al Registrului Comerţului, care a costat 40 mil. €, dă erori pe bandă rulantă. „Când pleacă banii de pe card fac cruce”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments