Maltratată de iubitul ofițer, Ioana s-a sinucis: „L-am iubit cel mai mult”. Prima măsură luată de IPJ Suceava, după moartea tinerei de 18 ani

0
154

Moartea unei tinere de 18 ani din orașul Broșteni, județul Suceava, despre care oamenii legii spun că s-ar fi sinucis, a declanșat verificări în cadrul Poliției Broșteni, după ce s-a aflat că fata avusese o relație tumultoasă cu un angajat al Inspectoratului. Într-o petiție online se arată că ancheta ar fi „mușamalizată”.

„Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – IPJ Suceava desfășoară activități de cercetare penală, sub coordonarea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea circumstanțelor decesului unei tinere, de 18 ani, din orașul Broșteni, jud. Suceava”, precizează IPJ Suceava.

Tânăra a fost găsită moartă în seara de luni, 12 august 2024, în jurul orei 22, în apartamentul din Broșteni, în care locuia.

Poliția precizează că fata prezenta urme ale unui act suicidal.

Necropsia cadavrului nu a evidențiat urme ale vreunei infracțiuni intenționate, potrivit anchetatorilor.

„Conducerea unității a dispus în regim de urgență și verificări”

În spațiul public au apărut însă informații potrivit cărora fata ar fi avut o relație cu un polițist din Broșteni.

„Având în vedere apariția în spațiul public a unor date, privind o presupusă relație anterioară cu un lucrător din cadrul IPJ Suceava, conducerea unității a dispus în regim de urgență și verificări, prin Biroul Control Intern, pentru stabilirea existenței unor eventuale abateri de la Codul Deontologic al polițistului sau alte aspecte de interes în cauză”, se mai arată în comunicatul IPJ Suceava

Iată ce se arată în petiție:

Avem mai multe informații cum că toată tragedia din noaptea de 12.08 care a avut-o drept victimă pe Ioana Pavăl, a fost mușamalizată. 

1. Ioana a sunat la 112 înainte să facă gestul necugetat, iar la fața locului s-a prezentat sora ei însoțită de comisarul care i-a făcut viața un calvar. De ce el? Având în vedere altercațiile și despărțirea celor doi, cu siguranță Ioana ar fi sunat la secție ci nu pe el.

2. Telefonul Ioanei a fost luat la secția din Broșteni, acolo unde lucrează comisarul.

3. Nu s-a solicitat criminalistica, lucru care este inacceptabil, sinuciderea poate fi mascată, mai ales că este implicat un om cu „grade”. 

4. Ioana a transmis prietenilor modul brutal care îl folosea cu ea. „Ieri a turbat, după ce m-a caftit, s-a dus la lucru”.

.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMarcel Ciolacu caută susținere divină pentru prezidențiale la Mănăstirea Vărătec. Şeful PSD a fost la slujba de Sfânta Maria
Articolul următorUPDATE! Mihai Mihalache a ajuns în fața magistraților încătușat. Instanța a decis că va sta 30 de zile în arest
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments