Marcel Ciolacu și-a anunțat oficial candidatura la alegerile prezidențiale: „Sunt pregătit”

0
29

Premierul și președintele PSD Marcel Ciolacu și-a anunțat oficial candidatura la alegerile prezidențiale, printr-un video publicat, marți, pe pagina de Facebook.

„Am decis să îmi depun candidatura la Preşedinţia României. Am luat această decizie după ce m-am consultat cu românii, cu familia mea şi cu colegii mei din partid”, a anunţat preşedintele PSD.

El spune că „la Congresul de sâmbătă voi veni în faţa românilor cu Planul meu pentru România şi le voi cere colegilor mei sprijinul pentru a câştiga alegerile prezidenţiale”.

„Astăzi, mai mult ca oricând, România are nevoie de stabilitate şi echilibru. Românii au nevoie de siguranţa că muncind pot avea un trai mai bun. Ţara are nevoie de un preşedinte căruia îi pasă de toţi românii. Nu m-am dat niciodată înapoi de la lucrurile grele. Am preluat preşedinţia PSD într-un moment foarte dificil şi, împreună cu colegii mei, am reuşit să recâştigăm încrederea oamenilor. Am acceptat răspunderea de a fi prim-ministru într-unul dintre cele mai complicate momente din istoria recentă. Şi am reuşit, alături de colegii mei din Guvern, să punem lucrurile în ordine”, arată preşedintele PSD în mesajul postat pe Facebook.

Ciolacu mai spune că este pregătit să-şi asume acum responsabilitatea de a fi preşedintele tuturor românilor.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentGOAT Rally Tour ajunge marți în Iași: peste 25 de super-mașini, printre care Lamborghini, Ferrari, Porsche, Brabus și Corvette, expuse în parcul Palas
Articolul următorUn copil olimpic la romana si matematica a fost salvat de medicii Spitalului de Neurochirurgie Iasi dupa ce a fost diagnosticat cu o tumora cerebrala
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments